Date companie
 
 
 
 

Vacanță cu toxiinfecție alimentară, la hotelul M.A.I. din Mamaia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, spital, turisti, toxiinfectie, copii, Mamaia, hotel, MAI, alimentara, adulti, fasole, ciorba, tochitura
 

Alertă epidemiologică, la hotelul M.A.I. din Mamaia, după ce aproximativ 15 turiști, în majoritate copii, au făcut toxiinfecție alimentară. Opt dintre aceștia au ajuns la spital, motiv pentru care Direcția Medicală a Ministerului de Interne a demarat o anchetă. Bolnavii spun că au consumat tochitură și ciorbă de fasole, iar după ce s-au simțit rău au sunat la 112.

VOX "Copilul vomită! Și ai doamnei! Acum, după prânz. Am spus la bucătărie și a zis că nu-i nimic. Noi n-am mâncat absolut nimic."

VOX "- Cum s-a manifestat? - Vomă! - Fetița se simte rău? - Acuma, da. Încercăm să ajungem la spital."

Ambulanțele au făcut mai multe curse între Mamaia și Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Unii pacienți au fost tratați în holul hotelului sau în camere.

SEILA MEMET, asistentă medicală "- Dureri de burtă. Foarte mulți! Copii, adulți, foarte mulți copii cu vărsături și dureri de burtică. Ei spun că, după masa de prânz, au apărut durerile, la două ore. - Câte persoane sunt? - Nu știu. Foarte mulți!"

Complexul hotelier din Mamaia aparține Ministerului de Interne, așa că toți cei cazați aici sunt polițiști, jandarmi sau rude apropiate. Direcția de Sănătate Publică din Constanța a primit ordin să nu se amestece în ancheta epidemiologică. Investigația a fost preluată de medicii Direcției Medicale a M.A.I..« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2