Date companie
 
 
 
 

Vacanță de poveste, în stațiunea Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : copii, parc, stana, vale, aventuri, happy, land
 

Distracție la superlativ, ativități în aer liber pentru toate vârstele și aventuri în toată regula, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Copiii au luat cu asalt Parcul de Aventură Happy Land, amenajat în stațiunea montană din Masivul Vlădeasa. Alaturi de parinti, cei mici au profitat din plin de toate surprizele pregătite de administratorii parcului de aventură, care este creat după un concept unic, în care activitățile în aer liber sunt reunite într-un singur loc.

VOX „Cel mai mult, nu știu ce să zic, mi-a plăcut totul, mi-a plăcut cum am mers prin păduri, cum am mers și azi mi-a plăcut cel mai mult pentru că am stat toată ziua în parc. Care a fost cel mai geru traseu pe care l-ai făcut? Cel mai greu traseu pe care l-am făcut a fost acela verde. Aș vrea să-l încerc pe cel albastru pentru că se spune că e cel mai greu.” 

VOX „A fost frumos, mi-a plăcut foarte mult, au fost foarte multe trasee lungi, mai ales Adventure Park-ul care l-am terminat acum e foarte greu și fain și totul este ok, cazarea, mâncarea, totul e foarte fain.” 

VOX „A fost foarte tare, chiar mi-a plăcut, n-aș fi făcut lucruri de una singură pe care le-am făcut acum. Azi, cu cățărările, mi-a plăcut foarte mult.”

VOX „A fost foarte frumos, copiii au fost minunați, adică am putut să mă joc cu ei și a fost și un peisaj foarte frumos și merită. Ți-ai făcut prieteni noi? Foarte mulți. Și fete, și băieți și m-am înțeles extrem de bine cu ei. Dintre toate activitățile pe care le-ati avut, ce ți-a plăcut cel mai mult? Cel mai mult mi-a plăcut.. am avut ieri o drumeție până pe un platou și era un nor de ceață care a venit peste noi și ne-am speriat și ne-am pus cu toții pelerinele de ploaie și a fost un peisaj extraordinar.” 

Copii au fost fascinați de bobul alpin, de tiroliană, dar mai ales de tubingul pe iarbă. Pe lângă activitățile din parc, pe placul celor mici au fost și vizitele la obiectivele turistice din zonă. Peștera Urșilor, Cascada Vălul Miresei sau Săritoarea Ieduțului sunt doar câteva dintre locurile fascinante pentru micii vizitatori. Astfel, pentru cei care vor sa scape de canicula si de aglomeratia din oras, Happy Land Adventure Park este alegerea ideală. Stâna de Vale este locul în care te-ai întoarce oricând, după cum ne-au mărturisit zecile de oameni care au vizitat deja zona.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Studiu privind necesarul de venit al unei familii cu doi copii din România, pentru un trai decent ( 18 Noiembrie 2020 )

  O familie cu doi copii din România are nevoie de peste 7.000 de lei lunar, pentru un trai decent, arată un studiu realizat de Fundația Friedrich Ebert Stiftung. Potrivit studiului, valoarea coșului minim de consum...

 • Copiii cu boli cronice, vulnerabili în fața SARS CoV-2 ( 10 Noiembrie 2020 )

  Deși copiii fac în general forme ușoare de COVID 19, există categorii vulnerabile care sunt mai sensibile la noul coronavirus, spun specialiștii. Este vorba de copii supraponderali sau cu afecțiuni cronice.

 • Școala online, misiune grea ( 2 Noiembrie 2020 )

  Școala online, misiune grea în vremea pandemiei, pentru elevi, părinți și profesori. În prezent, peste jumătate din școlile și grădinițele din România se află în scenariile roșu și galben. Un milion de copii fac școala exclusiv online, ceea ce înseamnă griji în plus și pentru părinți, avertizează Ramona Ioana Bruynseels, candidat PPUSL la Senat, dar și mamă a două fetițe.

 • Distracție, aer curat și activități în aer liber, la Stâna de Vale ( 31 August 2020 )

  Distracție la superlativ, ativități în aer liber pentru toate vârstele și aventuri în toată regula, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Parcul de aventură din stațiune, Happy Land, este creat după un concept unic...

 • O tânără a fost agresată sexual, în parc ( 30 August 2020 )

  Incident grav într-un parc din Sectorul 4 al Capitalei! O tânără a fost agresată sexual. Aceasta era singură în parc să alerge. Cel care a agresat-o era însoțit de un prieten. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2