Date companie
 
 
 
 

Val de demiteri, în urma intervenției dezastruoase de la Caracal

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Iulie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sedinta, raport, guvern, demiteri, Caracal, csate, iohannis, dancila
 

Premierul Viorica Dăncilă a convocat o ședință de urgență la Palatul Victoria, în urma cazului din Caracal.

VIORICA DĂNCILĂ, premierul României ”I-am cerut ministrului Moga să se întoarcă la Caracal, pentru a coordona această anchetă. Tot azi, am convocat o ședință la Palatul Victoria, cu Arafat, cu Sorinel Vasilva și Petrescu. Am decis înființarea unui grup de lucru, care să aibă ca scop gândirea unui plan de măsuri urgente, pentru eficientizarea timpilor de răspuns, grup condus de Arafat. De asemnea, analizez organizarea unui referendum de consultare a românilor, de înăsprire a pedepselor pentru crimă, viol și pedofilie.”

Intervenția dezastruoasă în cazul de la Carcal a provocat un val de demiteri.

VIORICA DĂNCILĂ, premierul României  ”I-am demis deja pe șeful Poliției Române, Ioan Buda, pe inspectorul șef adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Olt și pe subprefectul de Olt. De asemenea, l-am chemat din concediu pe prefectul de Olt, pentru a-l demite. Vor fi demiși toți cei care au fost implicați pe parcursul acestui proces și au gestionat defectuos situația, nu doar conducereea.”

Premierul a mai declarat că STS a răspuns "în cel mai iresponsabil mod" la toate întrebările. Șefa Executivului i-a cerut directorului STS lămuriri în acest caz, în cel mai scurt timp. Dar, oricare ar fi răspunsul, este inadmisibil să nu existe acuratețe în localizare în secolul 21, a mai transmis Viorica Dăncilă.

BIANCA ROTARU, reporter ”La rândul lui, președintele Klaus Iohannis a discutat, vineri, cu ministrul de Interne Nicolae Moga și cu directorul STS, Ionel Sorinel Vasilca, despre cazul fetei ucise în Caracal. Iohannis le-a cerut ca investigațiile să se desfășoare cu celeritate, iar o primă evaluare să fie prezentată în CSAT. Președintele a subliniat că demisiile tuturor celor care au gestionat greșit acest caz cu urmări atât de dramatice sunt obligatorii, dar nu suficiente.”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2