Date companie
 
 
 
 

Val de explozii, în locuințe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Decembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prahova, pompieri, campulung, incendiu, explozie, butelie, ranit, muscel
 

Explozii devastatoare în cel puțin două locuințe, în această dimineață! O gospodărie dintr-o localitate din județul Prahova a fost mistuită de un incendiu, provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit. În timpul manifestării incendiului a avut loc și o explozie, după ce focul a ajuns la buteliile din bucătăria casei. Din fericire, în casă nu se afla nimeni în acel moment. Pompierii au intervenit cu șase autospeciale pentru stingerea foculu, dar pagubele sunt substanțiale. O deflagrație a avut loc și într-un bloc de garsoniere din Câmpulung Muscel. Un bărbat a fost rănit după ce o butelie a explodat în garsoniera sa aflată la parterul blocului. Bărbatul a fost dus la spital cu arsuri pe mâini și pe față.

VOX "O bubuitură care ne-a speriat, zicea că e rău, că e ars."

VOX "Eu am fost prima care m-am dus la el și striga: Sunt mort, sunt mort, sunt ars! Era ars pe ambele mâini și pe față. Nu știam nimic. A zis că el a dormit și s-a trezit."

Pe lângă locuința bărbatului, alte șase garsoniere au fost avariate. Deocamdată, nu se știe din ce cauză a explodat butelia.

VOX "Am fost anunțat de o explozie la un bloc cu garsoniere. Am constatat că o persoană are arsuri, a fost preluat de SMURD, iar în urma deflagrației că ușile mai multor garsoniere au fost afectate."

Pentru a preveni producerea incendiilor sau a exploziilor în locuințe, în special în sezonul rece, oamenii sunt sfătuiți să-și ia măsuri cu privire la starea sobelor pe lemne sau pe gaze și a coșurilor de fum și să verifice cu atenție buteliile cu gaz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2