Date companie
 
 
 
 

Val de înscrieri, în „Start-Up Nation 2018”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Decembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : buget, aplicatie, inscrieri, startup
 

Interes neașteptat pentru programul „Start-Up Nation 2018”. Numărul de dosare înregistrate a depășit 7.500, în doar două zile de la deschiderea aplicației.

COSMINA STOIAN, reporter ”Dosarul 7.500 a fost înregistrat în aplicație, în această dimineață, la ora 8:59. Potrivit estimării Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în această sesiune vor fi depuse 38.000 de proiecte, un număr dublu față de anul trecut.”

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ștefan Radu Oprea, a declarat că, deși bugetul de stat pentru 2019 nu este aprobat, pentru „Start-Up Nation 2018” este asigurată finanțarea prin credite bugetare și credite de angajament pentru 10.000 de proiecte, fiecare beneficiind de 200.000 de lei. Bugetul total al programului „Start-Up Nation 2018” este de 2 miliarde de lei. Aplicația pentru înscrierea în program a fost deschisă joi, 27 decembrie, la ora 10:00, urmând să fie închisă marți, 12 februarie, la ora 19.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Produsele de post care conțin aditivi pot fi periculoase ( 25 Martie 2021 )

    În postul Paștelui, conform tradiției, credincioșii consumă produse vegetale, iar alimentele care conțin proteină animală sunt eliminate din meniul zilnic. Pentru a veni în întâmpinarea celor care postesc, industria...

  • Proteste ale sindicaliștilor din Sănătate, la Palatul Parlamentului ( 1 Martie 2021 )

    Protest al sindicaliștilor din Sănătate, la Parlament, în zilele în care sunt programate dezbaterea și votul în plen privind proiectul legii bugetului de stat și proiectul legii bugetului asigurărilor sociale pe 2021.

  • Protestul fermierilor, la Ministerul Agriculturii ( 18 Februarie 2021 )

    Mișcările sociale iau amploare, în România! După valul de proteste declanșate de polițiști, ceferiști, angajați din Sănătate și mineri, fermierii ies și ei în stradă, nemulțumiți de lipsa sprijinului financiar din partea statului.

  • Grupul Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, bun-platnic la bugetul de stat ( 18 Ianuarie 2021 )

    110 milioane de euro într-un singur an, contribuția la bugetul de stat a Grupului Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, deținut de Viorel Micula și Ioan Micula! Economia românească...

  • Executivul amână creșterea salariilor profesorilor ( 15 August 2020 )

    Prognoza economică este una pesimistă! O spune premierul Ludovic Orban care explică astfel motivul pentru care Executivul amână creșterea salariilor profesorilor! „E ca într-o familie – când îți scad veniturile și abia mai ai bani de mâncare, de plata chiriei, nu te duci să-ți bei banii la cârciumă”, a spus premierul, citat de Mediafax. Acesta a ținut apoi să precizeze că afirmația sa a fost răstălmăcită.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2