Date companie
 
 
 
 

Vânător împușcat accidental la o partidă de vânătoare organizată legal

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prahova, impuscat, arma, accidental, mistreti, abdomen, vanator, cocorastii, mislii
 

Incident deosebit de grav, la o partidă de vânătoare organizată în județul Prahova. Un colonel în rezervă, în vârstă de 46 de ani, aflat la vânatoare de mistreți împreună cu doi prieteni, s-a împușcat accidental în abdomen. Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Ploiești.

VOX "S-a auzit un singur foc de armă! Noi eram la un kilometru și s-a auzit un foc de armă și țipete. L-am întrebat pe colegul meu ce s-a întâmplat. M-am împușcat, sună salvarea! Am trecut pe lângă el, l-am văzut și am ieșit la stradă. L-am găsit lângă mașină și arma lui lângă."

VOX "Era culcat pe partea stângă, lângă mașină. Chemați salvarea, chemați salvarea! I-am dat, că mi-a cerut să îi dau, să bea apă."

VOX "Se aflau la o vânătoare de mistreți și se pare că a fost vorba de un autoaccident. Persoana s-a dat jos din mașină și în acel moment s-a descărcat arma, carabina."

Partida de vânătoare din localitatea Cocorăștii Mislii era autorizată, iar colonelul participa de 15 ani la astfel de acțiuni. Poliția a deschis o anchetă în acest caz, în scopul stabilii detaliilor privind accidentul de vânătoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2