Date companie
 
 
 
 

Vanghelie susține că pleacă din politică, dacă i se găsesc bani în bănci străine

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : banci, bani, inspectori, conturi, ani, vanghelie, straine, integritate, oana, mizile
 

Se retrage din politică, dacă îi va fi găsit vreun cont in străinătate. Așa răspunde primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, acuzațiilor conform cărora și-ar fi transferat banii în bănci din afara țării. În plus, Vanghelie precizează că așteaptă scuze din partea președintelui Agenției Naționale de Integritate, Horia Georgescu, pentru lansarea acestor acuzații.

MARIAN VANGHELIE, primar, Sector 5, București "Dacă se găseste un singur cont de-al meu, oriunde pe planeta asta, eu plec și din partid, plec și din primărie și mă ascund, fug și din Romania."

Suspiciunile privind transferarea banilor la bănci din străinătate s-au ivit după ce inspectorii de integritate, care au verificat averea primarului de la 5, au găsit câteva sute de mii de euro, bani pe care Vanghelie nu îi putea justifica. Aceiași inspectori au descoperit niște sume transferate de primar în contul iubitei sale, Oanei Mizil.

MARIAN VANGHELIE, primar, Sector 5, București "Vă asigur că atunci când spun că nu am probleme, nu are probleme, nu avem probleme și nu există probleme. Existã o închipuire sau un joc politic mizerabil al unora."

Atât Marian Vanghelie cât și iubita sa, Oana Mizil, sunt cercetați de A.N.I. în două dosare diferite. Potrivit inspectorilor de integritate, au apărut, însă, indicii privind implicarea Oanei Mizil în anumite tranzacții bancare făcute de Vanghelie. Se pare că primarul Sectorului 5 ar fi deschis conturi bancare nedeclarate în Liban, țară unde Oana Mizil are legături, prin fostul său soț.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2