Date companie
 
 
 
 

Vântul puternic a provocat distrugeri și a făcut victime

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : retea, raniti, timisoara, bistrita, vant, copii, Severin, electrica, copaci, nasaud, caras, bunica
 

Vântul puternic a făcut ravagii, dar și victime, în mai multe zone din țară! Patru copii din Timișoara au ajuns la spital, după ce acoperisul unui bloc a fost smuls de vânt și aruncat peste casa lor. În locuință se aflau cei patru copii și bunica lor. Femeia a fost și ea rănită.

AMBIANȚĂ "- Ce s-a întâmplat? Ce-a pățit copilul? - A picat casa, acoperișul. - Se simte rău? - Nu știm!"

VOX "- De pe bloc, de acolo, au căzut grinzile cu tablă cu tot, aici. Și au căzut pe trei copii. Pe patru, normal, și sunt în spital, una are 4 luni. - Sunt copiii dumneavoastră? - Nepoții mei."

AMBIANȚĂ "Am fugit desculță! Am sărit pe acolo și am luat copiii cum am putut. I-am aruncat peste grinzi."

În județele Caras-Severin și Bistrița-Năsăud, mai mulți copaci au fost doborâti peste cablurile de electricitate din cauza vântului puternic.

VOX "- Și acum ați rămas fără curent? - Păi, fără curent. Oare cine ne plătește când se defectează telefoanele, frigiderele, lada."

Aproape toata țara se află, până pe 17 martie, sub alerta de vânt puternic. Local, rafalele vor depăși 80 de kilometri la oră.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2