Date companie
 
 
 
 

Vecinii președintelui Traian Băsescu, din județul Călărași, îi cer mărirea pensiilor și reabilitarea șoselei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, pensii, calarasi, sosea, vecini, slanina, branza, nana
 

Să le mărească pensiile, să le repare drumurile și să le dea și câte un loc de muncă, eventual ca paznici! Asta îi cer lui Traian Băsescu noii săi vecini dintr-o comună din județul Călărași, în care președintele și-a cumpărat un teren agricol. Dacă le onorează cererile, oamenii promit că îl vor ospăta cu brânză și slănină.

VOX "Cand a zis, aseară, că, zice, gata, vreau sa ma vad fermier de teren la câmp, păi, zic, îi zic la asta, hai, fă, de unde are el pămânat pe Nana, că veni de unde e el, din Basarabi sau de unde este, Constanța, cam de pe acolo e, din partea aia."

Vestea că președintele Băsescu se mută la Nana, ca să se facă fermier, i-a luat prin surprindere pe sătenii micul sat din județul Călărași. Oamenii s-au gândit, însă, repede, cum ar putea câștiga ceva de pe urma vecinului.

VOX "Băgați-mă paznic la Băsescu, unde vreți dumneavoastră, băgați-mă paznic. Să facă șoseaua asta, care a luat-o. Să-i spui să ne marească pensiile și nouă, că e trei milioane jumate."

Pământul e mândria oamenilor din comuna Nana.

VOX "Cerșetor nu e nciunul. La noi e cel mai bun pământ în zona asta. De ce a cumparat Băsescu aici? E?"

Sătenii din Nana nu trăiesc, totuși chiar pe roze, dar, din puținul pe care îl au, i-ar dărui ceva și președintelui devenit vecinul lor.

VOX "Îi dau un lapte, o bucată de șuncă. Dacă nu vrea să mănânce, așa, îi dau o slănină, o bucată de brânză."

În final, noii vecini îi transmit președintelui și o urare.

VOX "Dom' Băsescu sa fiți sănătos și la pungă gros!"« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Inechitatea pensiilor speciale, din nou în discuție ( 16 Februarie 2021 )

  În România sunt, în prezent, 9.500 de beneficiari de pensii speciale, pensia medie fiind, în acest caz, de aproximativ 9.600 de lei pe lună. Și asta în contextul în care există aproximativ 2,7 milioane de pensionari...

 • Ministrul Muncii anunță demararea operațiunii de recalculare a pensiilor ( 2 Februarie 2021 )

  Toate dosarele de pensie vor fi revizuite, în baza unor informații care vor fi necesare în formula de recalculare a acestora. Este anunțul făcut, astăzi, de ministrul Muncii, Raluca Turcan. Ea a precizat că operațiunea...

 • 5 milioane de pensii vor fi recalculate în următoarele 18 luni ( 28 Ianuarie 2021 )

  Pensiile românilor vor fi recalculate! Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat că cinci milioane de pensii vor fi recalculate în următoarele 18 luni.

 • Legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% este constituțională ( 13 Ianuarie 2021 )

  Legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% este constituțională! Judecătorii Curții Constituționale a României au respins obiecția de neconstituționalitate a Legii pentru aprobarea rectificării bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020, care prevăd, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie. 

 • Liderii, la vot ( 6 Decembrie 2020 )

  Președintele țării și liderii politici au votat încă de la primele ore ale dimineții. Fiecare, a explicat pentru ce votează.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2