Date companie
 
 
 
 

Vela: Au fost extrădate două persoane urmărite prin Interpol

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, persoane, cetateni, MAI
 

Doi cetățeni care au comis infracțiuni internaționale vor fi extrădați din România în Statele Unite. Unul dintre ei era capul unei rețele de trafic de persoane care acționa în România, Mexic și Statele Unite ale Americii, a anunțat ministrul de Interne, Marcel Vela.

MARCEL VELA, ministrul Afacerilor Interne

"Un program de măsuri pentru combaterea infracționalității și a tot ceea ce ține de migrație și de traficul de persoane. În acest moment asistăm la un fapt care ține de extrădarea a doi cetățeni capturați în România de către forțele speciale ale MAI, care au comis infracțiuni internaționale. E vorba despre un cetățean care este în vârful unei rețele de trafic de persoane, trafic internațional de persoane în România în Mexic și în SUA."

Totodată, ministrul de interne a afirmat că Poliția Română are toate dotările necesare in lupta cu infractorii.

MARCEL VELA, ministrul Afacerilor Interne

"Actualul guvern a acordat prioriate Ministerului de Interne. Avem dotările de care avea nevoie Poliția Română, de la schimbarea flotei de mașini, la dotări de armamaent. Ieri am primit și bastoanele cu șoc electric și tot ceea ce ține de cooperarea instituțională. Am mărit capacitatea de a face teste de integritate în Ministerul de Interne și unde sunt disfuncționalități am demarat controale și anchete în interiorul ministerului. Nu vom tolera nicio abatere, niciun act care să fie o pată pe Ministerul de Interne."

Ministrul de Interne, Marcel Vela a declarat că această colaborare cu autoritățile străine ne ajută să avem o societate sănătoasă și să facem o lume mai bună. Totodată, Vela a afirmat că polițiștii sunt cu ochii pe infractori în permanență.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2