Date companie
 
 
 
 

Verificări aspre, pe litoral

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : nereguli, MAI, telefon
 

Se înăspresc controalele în toată țara! Secretarul de stat din MAI, Bogdan Despescu a anunțat că echipe operative vor face verificări pe litoral. Unde nu sunt respectate regulile se poate chiar suspenda activitatea, spune Despescu.

BOGDAN DESPESCU, secretar de stat în MAI
"Vom transmite un nr tel verde la care cetățenii să poată sesiza neregulile constatate, nereguli pe care le vom verifica operativ. Nu ne dorim să aplicăm sancțiuni, dar acolo unde vom constata încălcări ale legii vor fi luate măsuri ferme."

Secretarul de Stat în MAI afirmă că se vor organiza acțiuni cu forțe mărite inclusiv cu echipe detașate din țară, cu tot ce înseamnă angrenarea unor tehnici de documentare și probare a activităților, în așa fel încât românii să fie protejați. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru spune că dacă evoluția pandemiei va permite, atunci autoritățile vor permite redeschiderea restaurantelor, dacă nu, nu.

NELU TĂTARU, ministrul Sănătății

"Evaluam fiecare creștere a fiecărei zile, evaluam fiecare săptămână, evaluam acea perioadă tip incubație de 14 zile în măsura în care această evoluție ne va permite vom merge cu relaxări, inclusiv cu restaurantele. Am avut discuții ieri împreună cu dl prim-ministru, cu cei din Horeca. Astăzi s-a constituit grup de lucru tocmai pentru acele măsuri și norme de aplicare în vederea redeschiderii restaurantelor. Vor continua acestea și la sfârșitul acestei săptămâni și poate și săptămâna viitoare în condițiile în care evoluția o va permite. În condițiile în care evoluția o va permite vom avea aceste relaxări, în condiția în care evoluția nu o va permite nu vom avea aceste relaxări."

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru mai afirmă că este posibil să fie prelungită Starea de Alertă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2