Date companie
 
 
 
 

Verificări, în rândul taximetriștilor de la Aeroportul Otopeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : controale, aeroport, taxi
 

Controale de amploare, în rândul taximetriștilor, care operează în jurul Aeroportului Otopeni! Alertați după scandalul iscat în jurul tinerei japoneze ucise în pădurea dintre Corbeanca și Otopeni, oamenii legii au descoperit mai multe nereguli, printre care defecțiuni la sistemele de direcție ale mașinilor și licențe de transport expirate.

AMBIANȚĂ (sigiliu rupt): "E ceva neînregulă cu taximetrul? - Da! - Ce-ați descoperit? - Are sigiliul de verificare rupt."

AMBIANȚĂ (mecanic rar) (se blurează MODIAL!!!!): "Rulmenții, pe față, să-i schimbați și pe stânga și pe dreapta. Vedeți burdufu' la planetară... e spart."

VOX: "Din greșeală. Se mai întâmplă. Mai greșește omu'."

VOX: "Noi suntem alergarți foarte tare aici și de-aia de întâmplă ce se întâmplă... Ați văzut ce s-a întâmplat și cu fata aia."

IONUȚ LEPĂDATU, subinspector, Poliția Rutieră Ilfov: "Am avut trei puncte de lucru, două în incinta aeroportului și unul la intrare. De asemenea, Poliția Transporturi a actionat la sosiri."

În mai puțin de o oră, au fost verificate aproximativ 50 de taxiuri. Oamenii legii au aplicat 27 de amenzi și au reținut opt certificate de înmatriculare, din cauza defecțiunilor tehnice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2