Date companie
 
 
 
 

Victor Ponta a jucat baschet, la turneul de streetball 3x3, din Piața Constituției

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ponta, piata, baschet, constitutiei, streetball
 

Primul ministru al României, pasionat de baschet! Victor Ponta a fãcut, duminică, spectacol pe teren, într-un meci demonstrativ de baschet, alãturi de oameni importanți din lumea sportului. Demonstrația sportivă a făcut parte din turneul de streetball 3x3, organizat în Piața Constituției. Din echipa premierului au făcut parte Carmen Tocalã și Virgil Stãnescu, dar și Vlade Divac, campion mondial și european și vicecampion olimpic.

VICTOR PONTA, premierul României "- Cu Carmen joc! Cu doamna Tocalã joc. - Ați fãcut antrenament înainte? - Da, în fiecare zi am fost în cantonament. - Sunt mai ușoare duelurile 1 la 1 la baschet decât în politicã? - Nu, cã aicea joacã 3 cu 3!"

Premierul s-a duelat cu Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici și Daniel Prodan. Mare amator de baschet, premierul își dorește ca acest sport sã câștige teren și în România.

VICTOR PONTA, premierul României "Sper sã aibã succes, sã ajungã la jocurile olimpice 3 la 3 și trebuie sã facem cât mai multe terenuri în cartier, ca sã aibã unde sã joace cei tineri! Dacã aș fi putut sã fiu un bun jucãtor de baschet, nu mai fãceam politicã, dar nu am putut, așa cã, ce sã fac!"

Cel mai mare turneu de baschet 3x3 organizat vreodată în România, eveniment unic in Europa in aceasta vara, atat prin numarul de echipe inscrise cat si prin invitații speciali, s-a încheiat duminică-seară. Ultima zi de Streetball 3 ori 3 a fost dedicatã celebritãților. Printre V.I.P.-uri s-au numãrat Gicã Hagi, vicecampioanele europene la spadã feminin, dar și vedete internaționale din lumea baschetului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2