Date companie
 
 
 
 

Victor Pontă acuză fosta conducere a A.N.R.M.A.P. de fraudare a fondurilor europene

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : raport, ponta, control, bani, frauda, judecata, premier, europeni, achizitii, traila, anrmap, corp
 

Șeful Guvernului, Victor Ponta, și fosta directoare a A.N.R.M.A.P. se amenin'[, reciproc, cu judecata. Premierul acuză fosta conducere a Autorității Naționale pentru Reglementarea și Monitarizarea Achizițiilor Publice de fraudare a banilor europeni. Ponta susține că neregulile au ieșit la iveală în urma verificărilor executate de Corpul de Control al primului ministru. În replicã, fosta șefã a ANRMAP, Cristina Trãilã, spune cã acuzațiile reprezintă o diversiune, pe care o va ataca în instanțã, și, în plus, îl va da în judecată pe premier.

VICTOR PONTA, premierul României "O să vedeți cum un sistem de protecție politică a încurajat fraudarea fondurilor europene. Toate programele au fost fraudate de A.N.R.M.A.P. și de președinta, doamna aceea pe care o vedeti la tv dându-ne lecții acum, cum ar trebui să fraudăm și noi acum."

CRISTINA TRĂILĂ, fost președinte, A.N.R.M.A.P. "Premierul a ieșit cu o fumigenã. Nu a absorbit niciun leu, a blocat toate programele și aruncã pisica la alții. Raportul de control va fi atacat în instanțã, iar domnul Victor Ponta de asemenea."

La rândul său, fostul premier, Emil Boc, spune cã nu știe nimic de vreo neregulã.

EMIL BOC, fost premier al României "N-am văzut niciun raport de control. Nu știu nimic despre acest lucru, dar nici nu am de obiectat."

Potrivit raportului întocmit de Corpul de Control, principalele nereguli au fost înregistrate la Primãria Sectorului 3 din București, acolo unde, între 2008 și 2010, au fost atribuite 37 de contracte, fãrã publicarea, în prealabil, a unui anunț de participare la negocieri. În cazul altor 23 de contracte, anunțul de atribuire a fost publicat cu întârziere, iar la alte 10 contracte, au fost sesizate nereguli de conținut. În urma acestor contracte, bugetul statului a fost prejudiciat cu 385 de mii lei, se mai arată în raportul Corpului de Control.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2