Date companie
 
 
 
 

Victor Ponta s-a prezentat la D.N.A., unde procurorii l-au anunțat că e inculpat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : psd, ponta, dosar, justitia, rovinari, inculpat, turceni, sova, dena
 

Premierul Victor Ponta, pus inculpat în dosarul în care este urmărit penal, alături de Dan Șova! Procurorii anticorupție au pus în mișcare acțiunea penală pe numele lui Victor Ponta și i-au schimbat calitatea din suspect în inculpat, în dosarul "Turceni-Rovinari". Potrivit Mediafax, care citează surse judiciare, o parte din bunurile mobile și imobile ale lui șefului Guvernului vor fi puse sub sechestru, în scopul recuperării prejudiciului de 180.000 de lei.

AMBIANȚĂ "Procurorul a dispus o expertiză financiar-contabilă și ne vedem când este gata, în august."

Premierul Victor Ponta s-a prezentat luni la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat în dosarul "Turceni-Rovinari", în care este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală și spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi săvârșit în perioada în care era avocat. Ponta a declarat, la ieșirea de la D.N.A., că nu a dat declarații în dosarul în care este cercetat și că pentru audieri va reveni în luna august.
Întrebat de ziariști dacă demisionează din funcția de premier, Victor Ponta refuzat să comenteze. Întrebarea vine după ce Victor Ponta și-a anunțat, duminică-seară, decizia de "a nu mai ocupa nicio funcție de conducere" în PSD, până la momentul în care își va demonstra nevinovăția față de acuzațiile care îi sunt aduse în justiție. De asemenea, Ponta a mai precizat că, dacă nu va avea nicio soluție în justiție care să îi justifice nevinovăția "până la data congresului PSD", nu va mai candida la nicio funcție și va ajuta partidul ca un simplu membru. În aceste condiții interimatul Rovanei Plumb la conducerea PSD se prelungește. De altfel, ea a declarat că Victor Ponta nu demisioneaza din funcția de președinte, ci este vorba de o retragere temporară.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2