Date companie
 
 
 
 

Vieți luate de ape

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 August 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : siret, inec
 

Tragedie la scăldat! Un tânăr de 23 de ani și o fată de 16 ani s-au înecat, după ce au vrut să se răcorească în apa Siretului, în apropiere de municipiul Bacău! Cei doi se cunoscuseră în aceeași zi. Ei au mers la scăldat împreună cu mai mulți prieteni. Fata nu știa să înoate, așa că a intrat în apă ținându-se de mână cu tânărul. Au ajuns însă într-o zonă unde apa era adâncă și au fost luați de curenții puternici. 

Prietenii lor au încercat să îi salveze, dar în zadar. După 14 ore de căutări, pompierii și scafandrii au găsit trupul fetei. Operațiunile continuă pentru a-l găsi și pe tânăr. Localnicii spun că în zonă sunt curenți largi și verticali, care creează vârtejuri. La sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat în vârstă de 57 de ani și-a pierdut viața în același loc.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Aplicația Sea Status te ferește de pericolele mării ( 20 Iulie 2019 )

  A fost lansată o aplicație care te salvează de la înec! Sea Status, platforma online lansată de Asociația Națională a Scafandrilor Profeșioniști și a Salvamarilor din România, este un instrument de ajutor pentru turiștii aflați pe litoral.

 • Tragedia unei mame ( 24 August 2018 )

  Scene de coșmar pe malul râului Siret, în zona municipiului Roman. Pompierii au recuperat vineri trupul băiatului în vârstă de șase ani care s-a înecat în urmă cu două zile. 

 • Clipa dintre viață și moarte ( 26 August 2017 )

  Incident șocant în județul Galați! Un copil de doar un an a fost transportat în stare gravă la spital, după ce a căzut într-o cadă cu apă și detergent și s-a înecat! Micuțul, din municipiul Tecuci, județul Galați, ar fi căzut în cada umplută cu apă, după ce ar fi fost lăsat nesupravegheat de către părinți. O clipă de neatenție era să îi fie fatală bebelușului.

 • Două eleve, între viață și moarte după ce au mers la scăldat ( 16 Iunie 2017 )

  Tragedie pentru familiile a doua fetițe de 11 si 12 ani din Iași! Micuțele se zbat între viață și moarte dupa ce au mers la scăldat într-un rau și nu au mai putut ieși la suprafață. Elevele se întorceau de la serbare! 

 • Tragedie la malul mării ( 21 Iulie 2016 )

  Tragedie la malul mării! Doi bărbați, nepot și unchi, au fost luați de valuri. Tânărul de 24 de ani se afla la mare împreună cu logodnica și câteva rude. Veniseră din București la Neptun pentru câteva zile de relaxare. La un moment dat, deși marea era extrem de agitată, iar steagul roșu era arborat, bărbatul împreună cu unchiul lui în vârstă de 50 de ani au decis să intre în apă. Acțiunea echipelor de intervenție a durat ore întregi. Din păcate, doar unul dintre cei doi turiști a fost salvat.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2