Date companie
 
 
 
 

Vika Jigulina și Edward Maya, la Național FM

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Februarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, radio, artist, ciulinaru, invitat, nationaltv, vorbeste, vika, jigulina, edward, maya
 

Bună dispoziție, glume, planuri și dezvăluiri, astăzi, la ”România Vorbește”, pe Național FM! Denis Ciulinaru și Diana Enache i-au avut ca invitați în studioul radio pe Vika Jigulina și Edward Maya, artiștii cu cele mai multe vizualizări la o piesă în mediul online, peste 400 de milioane. Cunoscuți deja pe plan internațional, cei doi artiști impresionează prin modestie și bun simț.

VIKA JIGULINA, artistă ”Foarte frumos, e o responsabilitate foarte mare, mai ales că trebuie să înveți să fii simplu și modest.”

EDWARD MAYA, artist ”Și o responsabilitate față de tine, pentru că lumea începe să aibă așteptări mult mai mari din partea ta și tu ai de la tine alte așteptări și alte pretenții. Din moment ce ai atins un anumit vârf, vrei să-l depășești tot timpul.”

După 10 ani, prima lor piesă, ”Stereo Love” se află și acum în topurile internaționale. Anul acesta au lansat prima piesă, ”Be free”, din albumul care va celebra un deceniu de succes internațional.

EDWARD MAYA, artist ”Piesa are filon românesc, are un caval, cavalul fiind cel mai vechi instrument românesc, și noi mereu vrem în melodiile noastre să aducem, de multe ori, ceva nou. Dar, acum, în ultima vreme, vrem să aducem muzică veche românească, muzică aproape uitată și să o îmbunătățim. Vom lansa al II-lea album din cariera noastră, se va numi ”Celebation of life” și în paralel pregătim un concert la Sala Palatului. Simfonii, muzica noastră cea mai cunoscută, plus piese noi de inspirație folclorică, piese foarte vechi, într-o variantă complet grandioasă, cu orchestră, 70 de oameni pe scenă, cu instrumente electronice, cu soliști.”

VIKA JIGULINA, artistă ”Nu uitați să rămâneți umani, nu uitați să spuneți un cuvând frumos și bun celor apropiați, să-i lăudați, niciodată să nu-i descurajați și să știți că tot ce facem noi este pentru voi. ”

Succesul răsunător se datorează lipsei de vanitate și colaborării eficiente. Vika Jigulina și Edward Maya pregătesc, la ora actuală, un turneu în toată lumea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Adrian Enache, dezvăluiri privind pregătirea noului sezon al emisiunii "Opriți Timpul" ( 20 Martie 2020 )

  Invitat de seamă, la „România Vorbește”, cu Denis Ciulinaru! Adrian Enache este cel care a intrat, astăzi, în studioul Național FM, pentru a încânta ascultătorii. Îndrăgitul prezentator al emisiunii „Opriți Timpul” a povestit cum...

 • ”Opriți Timpul”, spectacol de televiziune ( 16 Martie 2020 )

  Începe numărătoarea inversă, până la momentul debutului noului sezon al emisiunii ”Opriți Timpul”, la Național TV. Cortina marelui spectacolul de televiziune se ridică duminică, 22 martie, începând cu ora 13.00.

 • Încă mai există foamete în România ( 2 Martie 2020 )

  Aproape 5% din populația României este afectată de foamete. Cel puțin așa rezultă din datele date publicității de organizația nonguvernamentală INACO – Inițiativa pentru Competitivitate. Vestea bună este aceea că...

 • Actorul Nae Alexandru, invitat la Național FM ( 27 Februarie 2020 )

  Nae Alexandru, cu o carieră de 13 ani la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” a împărtășit din experințele lui ascultătorilor Național FM. Acesta a venit si cu sfaturi ultile pentru tinerii actori, aflați la început de drum.

 • Dan Helciug, invitat la Național FM ( 26 Februarie 2020 )

  Dan Helciug, invitat, astăzi, la ”România Vorbește”, pe Național FM! Solistul trupei ” Spitalul de Urgență”, vechi prieten al omului de radio Denis Ciulinaru a dezvăluit că scrie versuri pe care le va publica în curând, dar...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2