Date companie
 
 
 
 

Violatorul care își racola victimele pe facebook, reținut de polițiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, tatuaje, barlad, tanar, Facebook, santaj, fete, viol, sexual, fotografii, indecente, salon, abuzata
 

Noi acuzații de viol în județul Vaslui! Un tânăr care lucra într-un salon de tatuaje din Bârlad a fost arestat preventiv, după ce două copile s-au plâns că le-a violat. Tânărul le-a racolat pe o rețea de socializare. El le-a cerut fetelor să îi trimită fotografii indecente, pe care ulterior le-a folosit pentru a le șantaja. O elevă de 14 ani a fost amenințată că, dacă nu îi va face o vizită în apartamentul său, fotografiile cu ea în lenjerie intimă vor ajunge pe internet. Fata s-a speriat și a mers acasă la tânăr, unde ar fi fost abuzată sexual și supusă la perversiuni. Ea le-a spus apoi părinților ce a pățit.

VOX "Sunt copii care nu ar trebui, deci, pâna în 18 ani, nu văd să dea voie pe facebook. Foarte periculos, că nu știi cu cine vorbește. Te cheamă la întâlnire și îți dă altă identitate."

VOX "E bine de știut pentru tânăra generație, că internetul este un pericol plin de capcane. Nu suntem împotriva folosirii tehnicii, dar ea trebuie folosită cu atenție, în interes constructiv."

La scurt timp de la plângerea înregistrată de familia elevei de 14 ani, un alt viol a ieșit la iveală. O elevă de 17 ani le-a spus polițiștilor că și ea a fost abordată de tânăr, pe aceeași rețea de socializare. După ce fata a refuzat întâlnirea, acesta ar fi urmărit-o prin oraș, ar fi luat-o cu forța în mașina lui și a dus-o acasă, unde ar fi violat-o.

VOX "Deci, ca să violezi două fete, dai curs instinctelor animalice și, nu știu, sincer. Nu văd pe nimeni capabil, până la proba contrarie."

Cele doua fete au primit pe timpul audierilor consiliere psihologică.

VOX "Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui a asigurat prezența unui reprezentant în toate etapele procedurii audierii realizate de către organele de anchetă, pentru asigurarea confortului emoțional al celor două victime."

Tânărul de 22 de ani este acuzat de viol, sex cu o persoană minoră, santaj și pornografie infantilã și riscă ani grei de pușcărie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Românii, la cumpărături și la biserică, în plină pandemie ( 22 Martie 2020 )

  Românii nu se conformează, nici acum, recomandărilor autorităților privind prevenirea răspândirii noului coronavirus. Asta, în ciuda apariției primelor cazuri de deces în țara noastră și a creșterii exponențiale...

 • Milioane de tinere sunt victime ale violului ( 4 Martie 2020 )

  Una din 20 de fete cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani a fost victima unui viol! Mai exact, în jur de 13 milioane de fete au fost victimele unui viol în decursul vieții. 

 • Concedieri la Ministerul Muncii ( 10 Ianuarie 2020 )

  Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunță reducerea posturilor din instituția pe care o conduce. 101 de angajați vor fi concediați în acest an. De la 424 de posturi cât prevedea vechea organigramă, noua propunere prevede...

 • Adolescentă supusă unui ritual satanist, drogată și, apoi, violată ( 5 Noiembrie 2019 )

  Caz șocant în Giurgiu! O fată de 16 ani a fost fost supusă unui ritual satanist și violată, de un bărbat de 25 de ani. Întreaga scenă a fost filmată și, ulterior, a fost realizat un videoclip cu scene din timpul actului sexual...

 • Un bărbat și-a ucis nevasta din gelozie, apoi a încercat să se sinucidă ( 23 Octombrie 2019 )

  Și-a ucis nevasta, apoi a încercat să se sinucidă! Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Albești, județul Vaslui, a sunat, în cursul nopții de marți spre miercuri, la 112 și a anunțat că și-a omorât soția în vârstă de 44 de ani.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2