Date companie
 
 
 
 

Violatorul care își racola victimele pe facebook, reținut de polițiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, tatuaje, barlad, tanar, Facebook, santaj, fete, viol, sexual, fotografii, indecente, salon, abuzata
 

Noi acuzații de viol în județul Vaslui! Un tânăr care lucra într-un salon de tatuaje din Bârlad a fost arestat preventiv, după ce două copile s-au plâns că le-a violat. Tânărul le-a racolat pe o rețea de socializare. El le-a cerut fetelor să îi trimită fotografii indecente, pe care ulterior le-a folosit pentru a le șantaja. O elevă de 14 ani a fost amenințată că, dacă nu îi va face o vizită în apartamentul său, fotografiile cu ea în lenjerie intimă vor ajunge pe internet. Fata s-a speriat și a mers acasă la tânăr, unde ar fi fost abuzată sexual și supusă la perversiuni. Ea le-a spus apoi părinților ce a pățit.

VOX "Sunt copii care nu ar trebui, deci, pâna în 18 ani, nu văd să dea voie pe facebook. Foarte periculos, că nu știi cu cine vorbește. Te cheamă la întâlnire și îți dă altă identitate."

VOX "E bine de știut pentru tânăra generație, că internetul este un pericol plin de capcane. Nu suntem împotriva folosirii tehnicii, dar ea trebuie folosită cu atenție, în interes constructiv."

La scurt timp de la plângerea înregistrată de familia elevei de 14 ani, un alt viol a ieșit la iveală. O elevă de 17 ani le-a spus polițiștilor că și ea a fost abordată de tânăr, pe aceeași rețea de socializare. După ce fata a refuzat întâlnirea, acesta ar fi urmărit-o prin oraș, ar fi luat-o cu forța în mașina lui și a dus-o acasă, unde ar fi violat-o.

VOX "Deci, ca să violezi două fete, dai curs instinctelor animalice și, nu știu, sincer. Nu văd pe nimeni capabil, până la proba contrarie."

Cele doua fete au primit pe timpul audierilor consiliere psihologică.

VOX "Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui a asigurat prezența unui reprezentant în toate etapele procedurii audierii realizate de către organele de anchetă, pentru asigurarea confortului emoțional al celor două victime."

Tânărul de 22 de ani este acuzat de viol, sex cu o persoană minoră, santaj și pornografie infantilã și riscă ani grei de pușcărie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2