Date companie
 
 
 
 

Vis de iarnă, la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Februarie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Stana de Vale weekend
 

Zăpada aduce și bucurie, acolo unde locul este ferit de primejdii și îngrijit cum se cuvine. În stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor, ninsoarea a acoperit totul cu o mantie albă, peisajul arată ca-n poveștile de iarnă depănate la gura sobei, iar turiștii mari și mici dau iama pe pârtiile pregătite cu atenție de administratorii stațiunii.

MARIUS GOINA, șef instalație telescaun ”Avem deschise cele trei pârtii. Avem cele două pârtii de începători, deservite de un teleschi, pârtia Cerbul, 580 de metri și pârtia Renul, 900 de metri. Pentru cei avansați, îi așteptăm la un telescaun cu o pârtie roșie, 1.200 de metri.”

La pârtiile de schi se adaugă cea de tubing, cu o lungime de 120 de metri, și cea de tubing cu trambulină, cu o lungime de 50 de metri, ambele cu instalații de transport. Totodată, pârtia de săniuș, cu o lungime de 150 de metri, este principala atracție pentru cei mici, dar căutată și de părinții și bunicii care vor să retrăiască bucuria săniușului din copilărie.

VOX ”Acum am venit că am auzit că a venit zăpada.”

VOX ”Ne bucurăm de zăpadă. Sperăm să țină cât mai mult.”

VOX ”Totul este minunat aici, zăpada e bună de schi.”

O altă atracție irezistibilă pentru cei mici o reprezintă dinozaurii din Happy Land Adventure Park, un loc în care distracția se împletește cu poveștile despre impozantele făpturi care au populat Pământul în urmă cu milioane de ani. Amatorii de adrenalină au și ei partea lor de distracție, optând pentru plimbările cu ATV-ul sau cu snowmobilul pe drumurile care străbat stațiunea preferată de tot mai mulți turiști din țară și din străinătate. Mișcarea și distracția în aer liber sunt completate de bunătățile pregătite de gazdele primitoare din stațiunea bihoreană.


Vis de iarnă, la Stâna de Vale

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Locul perfect, la Stâna de Vale ( 4 Septembrie 2022 )

    Posibilitățile variate de petrecere a timpului liber în mijlocul naturii, la aer curat și într-un peisaj de poveste, fac din stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor un loc preferat de tot mai mulți...

  • Weekend de poveste ( 28 Ianuarie 2022 )

    Sfârșitul de săptămână este ocazia perfectă pentru o escapadă la munte! Cei care vor să profite de stratul gros de zăpadă și să practice sporturile de iarnă preferate sau pur și simplu să se bucure de aerul curat și de frumusețea naturii sunt așteptați să vină, în acest weekend, la Stâna de Vale, în județul Bihor. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2