Date companie
 
 
 
 

Viscol năprasnic, în județele Suceava și Botoșani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : suceava, electric, circulatia, viscol, cabluri, botosani, blocaje
 

Viscolul și gerul creează mari probleme în județele Suceava și Botosani. Mii de familii au rămas fără curent electric din cauza vântului care a pus la pamânt cablurile de înaltă de tensiune. Porțiuni din drumuri naționale și județene au fost închise din cauza nămeților care în unele locuri au ajuns la trei metri înălțime. Circulația a fost îngreunată și s-au format mai multe blocaje. Pompierii au intervenit pentru a salva de pe șosele mai mulți șoferi înzăpeziți.

VOX ”- Nu am avut, aseară și ieri, nu am avut lumină! Suntem înzăpeziți, da! -  Cât de mare e zăpada? - Un metru și jumate. E cât gardul.”

Un bătrân de 85 de ani, din localitatea Pătrăuți, a ajuns la Spitalul Județean Suceava cu hipotermie și degerături la mâini și la picioare, după ce a zăcut singur în casa neîncălzită.

ANCA BRĂDĂȚAN, medic, Spitalul de Urgență Suceava ”Pacientul de 85 de ani s-a prezentat la U.P.U. cu un sindrom confuzional și prezentând degerături la membrele inferioare și superioare.”

În Botoșani, din cauza viscolului puternic, mai multe drumuri naționale și județene au fost închise.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2