Date companie
 
 
 
 

Vitezomanii, vânați cu radare cu laser

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prahova, amenzi, politisti, Ilfov, soferi, vitezomani, radare, laser
 

Șoferii vitezomani, vânați cu radare ultraperformante! Poliția Rutieră a scos radarele cu laser pe cele mai aglomerate drumuri din țară. În weekend, recordul de viteză a fost de 211 kilometri la oră, atins de un șofer în drum spre mare.

AMBIANTĂ "- 123 la 11 și 16 minute! - Am înțeles! 123. - O să vă sancționăm cu amendă contravențională și o să vă reținem permisul de conducere."

VOX "Mă incomodează, da, pentru că stau în Snagov și sunt dependentă de mașină, dar o să mă descurc cumva."

Polițiștii au amplasat radarele în sistem cascadă, în fiecare localitate din județele Ilfov și Prahova. Șoferii surprinși de radar cu viteză peste limita admisă au fost opriți de echipajul următor și sancționați.

AMBIANTĂ "- Știți că, dacă aveți 95 km/h, veți fi sancționat cu 4 puncte de amendă și 4 de penalizare. Doriți să plătiți pe loc sau va închei dosar."

AMBIANTĂ "- De ce ați mers cu viteză? - Cu 10 kilometri în plus? - E neregulamentar! - Sigur, ați văzut, nu am comentat. Ne grabim sa ajungem la aeroport."

Doi părinți, care se grăbeau să-și ducă fetițele la Grădina Zoologică de la Băneasa, au făcut și ei popas, la semnul agenților de la Rutieră.

AMBIANȚĂ "- 100 kilometri, nu știu exact. - Cu copiii în spate! - Da! Asta este, nu-ți dai seama cu ce viteză mergi!"

VALENTIN IONIȚĂ, subcomisar, Serviciul Rutier Prahova "Această acțiune se desfășoară pe raza județelor Prahova și Ilfov, cu 15 echipaje care utilizează tehnică pe unde dopler, dar și pe unde laser."

În cursul acțiunii, polițiștii de la Rutieră au reținut 6 permise auto și au sancționat 150 de șoferi cu amenzi care însumează peste 47.000 de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2