Date companie
 
 
 
 

Vitezomanii vor fi vanati de politisti cu o masina de mare putere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, masina, viteza, rutiera, soferi, interventie, patrulare
 

Atentie, soferi grabiti !Politia Românã le-a pus gând rãu soferilor care si-au fãcut un obicei din a goni pe sosele cu viteze de peste 200 de kilometri la orã. Un echipaj de elitã al politiei va conduce o masinã de 350 de cai-putere, care costã peste 70 de mii de euro.

AMBIANTÃ "Aceastã masinã atinge 100 de km în 4,7 secunde. Mesajul este cã dacã încalci legea, vei fi prins!"

TITI AUR, campion de raliu "Aceastã masinã înseamnã si abilitãti foarte bune de a conduce corect si bine masina. Cu cât viteza este mai mare, cu atât pericolul este mai mare."

LUCIAN DINITÃ, director, Directia Politiei Rutiere, I.G.P.R. "-O sã aibã Politia bani sã plãteascã benzina la o astfel de masinã? -Pãi consumul dat de fabricant este de 10%, dacã stãm bine sã ne gândim si cele autohtone au cam acelasi control, deci nu e un efort suplimentar sl politiei române."

Mașina va fi utilizată pentru supravegherea arterelor aglomerate, cu risc sporit și pentru misiuni de patrulare și intervenție rapidă. România este a treia țară, după Marea Britanie și Italia, care realizează un parteneriat oficial de acest tip. Automobilul are 350 de cai putere, viteză maximă de 280 de kilometri la oră și poate ajunge la 100 de kilometri la oră în 4,7 secunde.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2