Date companie
 
 
 
 

Vizită la Administrația Națională de Meteorologie a elevilor de la Școala 59 din Capitală, în cadrul programului "Săptămâna altfel"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, vizita, elevi, scoala, nationala, saptamana, administratia, altfel, meteorologie, 59
 

Elevii clasei a VII de la Școala Gimnazială Numărul 59 din Capitală au încheiat "Săptămâna altfel" printr-o vizită la Administrația Națională de Meteorologie. Întâlnirea elevilor cu meteorlogii a început cu o lecție de istorie despre activitatea din cadrul Administrației și despre modul în care operează meteorologii.

AMBIANȚĂ "Spirale din dreapta sus, se învârte invers acelor de ceasornic. Asta înseamnă că este un ciclon."

LAURA VASILE ȚENE, cadru didactic "Săptămâna să știi mai multe, să fii mai bun" este un succes, pentru că în felul acesta putem să le arătăm copiilor la ce anume ne folosesc informațiile pe care ei le primesc în timpul orele de curs."

VOX "Lucrurile astea nu le știam și sunt foarte interesante eu nu știam că în spațiu sunt sateliți și am avut ocazia să învăț."

VOX "A fost frumos deoarece am îmbinat ce am învățat la Geografie și la Fizică."

DUMITRU BALTA, meteorolog "Intrând în posesia unor informații deosebite care le completează pe cele de la școală, am văzut interesul din partea lor și mai ales curiozitatea pentru diferite fenomene și diferite aparate folosite în meteorologie."

AMBIANȚĂ "Uite unde era frontul cald și frontul rece și unde este acum, frontul rece și cel cald."

VOX "Am învățat foarte multe lucruri noi pe care nu le știam până acum, interesante și care pot să ne ajute în viață, am aflat date importante, cum se află vremea, măsurătorile și alte lucruri."

În perioada 1-5 aprilie 2013 cursurile obișnuite au fost suspendate din programul școlar, iar elevii s-au dedicat activităților educative extracurriculare și extrașcolare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • În iulie, temperaturi caniculare și disconfort termic ( 29 Iunie 2020 )

  Val de căldură în iulie, avertizează meteorologii! Mercurul din termometre se va apropia de 40 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi ridicat, mai ales în zonele de câmpie.

 • Perle, la Evaluarea Națională 2020 ( 27 Iunie 2020 )

  Evaluarea Națională și examenul de bacalaureat sunt, de ani de zile, o sursă inepuizabilă de perle ale elevilor. Iată câteva dintre perle culese de profesorii care au corectat lucrările anul acesta. Un text biografic...

 • Rezultatele finale la Evaluarea Națională 2020, afișate ( 27 Iunie 2020 )

  Au fost publicate rezultatele finale de la Evaluare Națională. Conform datelor obținute în urma reevaluării celor peste 15.000 de contestații, proporția candidaților cu medii mai mari sau egale cu 5 este de 76.2%...

 • Primele rezultate la Evaluarea Națională, afișate astăzi ( 22 Iunie 2020 )

  Emoții mari pentru absolvenții de gimnaziu, la început de săptămână. Rezultatele la Evaluarea Națională au fost publicate astăzi, pe site-ul evaluare.edu.ro și la fiecare instituție de învățământ în parte.

 • Elevii de-a VIII-a, de la Școala Gimnazială nr.59 din București, moment emoționant ( 18 Iunie 2020 )

  Ultimul careu din curtea școlii, la finalul clasei a VIII-a, este un moment emoționant pentru fiecare copil. Este momentul încheierii unei etape a vieții de elev și un nou pas către viitor. La Școala Gimnazială nr. 59...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2