Date companie
 
 
 
 

Volumul scris de Adrian Năstase în închisoare, lansat la Târgul "Gaudeamus"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lansare, libertate, targ, adrian, nastase, gaudeamus, volum, iliescu, andrei, exercitii, dana
 

În spatele gratiilor, Adrian Năstase, face "Exerciții de libertate". Acesta este titlul volumului scris de fostul premier al României, și lansat la actuala ediție a Târgului Internațional de Carte "Gaudeamus". Prezent la evenimentul organizat de soția autorului, Dana Năstase, și de fiul cel mare, Andrei, fostul președinte al României, Ion Iliescu a declarat că Traian Băsescu este obsesie lui Adrian Năstase. Pentru că în închisoare nu beneficiază de un calculator, Adrian Năstase a scris de mână volumul "Exerciții de libertate". Manuscrisul a fost preluat de Andrei Năstase, care s-a îngrijit de tipărirea acestuia.

ION ILIESCU, fost președinte al României "Citind cartea veți vedea că o notă comună a analizelor sale este mai ales referirea la președintele Băsescu. Este o obsesie a lui Năstase, dar care reflectă o anumită stare de lucruri din societatea românească."

DANA NĂSTASE "În editoriale a apărut des numele domnului președinte și nu cred că inutil."

Aceasta a fost prima lansare a unui volum personal, de la care Adrian Năstase a lipsit. Fiul cel mare, Andrei, a transmis însă mesajul tatălui său.

ANDREI NĂSTASE "Emoțiile vin mai mult din faptul că nu e aici. Noi suntem aici să-l reprezentăm. De obicei, veneam să-l susținem.

După lansare, Adrian Năstase a primit un exemplar tipărit, pe care persoanele prezente la lansare și-au așternut propriile gânduri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2