Date companie
 
 
 
 

Vot pentru o Românie mai bună

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iunie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Alegeri locale oameni la vot
 

Cetățenii români care au dorit să-și exercite dreptul constituțional de a vota la alegerile locale și europarlamentare s-au prezentat la scrutinul din 9 iunie, fiecare cu dorința de a pune ștampila pe candidatul sau formațiunea politică ori alianța care crede că îi împlinește aspirațiile. Cei mai mulți își doresc, printre altele, un oraș sau un sat curat, fluidizarea traficului, mai multe locuri de parcare, siguranță pe străzi, dar și mai multe grădinițe și creșe de stat. La momentul introducerii buletinului de vot în urnă, oamenii nu au pierdut ocazia de a pune degetul pe rană.

VOX ”Traficul, curățenie în parcuri, locuri de joacă pentru copii, liniște, siguranță la ora 22:00 pe stradă, cele mai importante.”

VOX ”Ar fi în regulă să se reamenajeze spațiile verzi.”

VOX ”Curățenia, circulația rutieră și siguranța. Nu avem siguranță. Înainte mergeai fără să te uiti peste umăr și te uiți, din trei, în trei metri, peste umăr, să nu te atace cineva. Sunt foarte mulți răufăcători care sunt în libertate și nu sunt puși la locul lor."

VOX ”Să fie bine, să avem de toate, cum am avut cândva.”

VOX ”Să se aducă mai multe fonduri europene și să se continue schimbarea infrastructurii.”

Pentru locale, românii au introdus buletinul de vot în urnă și cu dorința alegerii unui edil de ispravă.

VOX ”Bun gospodar și să fie și mai bun gospodar că asta e important, să fii gospodar, ce faci la tine acasă, să faci și pentru comunitate.”

În timpul campaniei electorale a fost observată o atenție scăzută față de europarlamentare, comparativ cu alegerile locale.

VOX ”Cred că toate au importanța lor, este dreptul juridic al fiecărui cetățean de a-și exprima părerea.”

În concluzie, oamenii își doresc rezolvarea problemelor care macină societatea în România de azi și speră ca aleșii din 9 iunie să acționeze în acest sens, în următorii ani.


Vot pentru o Românie mai bună

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2