Date companie
 
 
 
 

Votul pe moțiunea împotriva lui Tudorel Toader, amânat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : motiune, vot, toader, dragnea, tudorel
 

Soarta lui Tudorel Toader va fi decisa săptămâna viitoare! Moțiunea intitulata "Tudorel Toader și PSD-ALDE, luați mâinile murdare de pe Justitie!", inițiată de PNL și USR, trebuia supusă votului, în plenul Camerei Deputaților, însă, ședința a fost suspendată. De vină ar fi deputații PSD care au lipsit în masă. O moțiune simplă se adoptă cu votul majorității deputaților prezenți, potrivit regulamentului. Însă, chiar dacă trece, moțiunea simplă este doar un avertisment și nu duce automat la demiterea ministrului împotriva căruia a fost depusă, existând precedente în acest sens.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter "ALDE a il sustine in continuare pe Tudorel Toader și a anuntțat că nu va vota moțiunea.Totodată, ministrul Justiției a subliniat că a îndeplinit atribuțiile cu buna credință. Surpriza a fost reprezentata de PSD, partid care l-a criticat ieri pe ministrul justitie. Totoadata, liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat că deputații UDMR nu îl vor susține pe Tudorel Toader la votul moțiunii simple."

Tudorel Toader, care ocupa funcția de ministru al Justitiei cu susținerea ALDE a refuzat să își dea demisia în ciuda protestelor magistratilor și societătii civile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Scandal la DNA ( 26 Iulie 2021 )

  Proaspăt eliberat din penitenciar, fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost astăzi la sediul DNA. Motivul a fost că „trebuia să i se comunice ordonanța de menținere a sechestrului judiciar în dosarul Tel Drum”.

 • O nouă moțiune de cenzură ( 23 Iunie 2021 )

  PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu! Prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu, speră ca, spre binele României, moțiunea să treacă.

 • Desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989, contestată la C.C.R. ( 18 Februarie 2021 )

  PSD a sesizat Curtea Constituțională, referitor la Legea pentru aprobarea Ordonanței de Urgență din 2019 privind desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989. Magistrații constituționali...

 • Liderii, la vot ( 6 Decembrie 2020 )

  Președintele țării și liderii politici au votat încă de la primele ore ale dimineții. Fiecare, a explicat pentru ce votează.

 • Bihorenii s-au grăbit să voteze încă de la primele ore ale dimineții ( 6 Decembrie 2020 )

  Bihorenii s-au mobilizat încă de la primele ore ale dimineții și s-au prezentat la urne, pentru a-și alege reprezentanții în Senat și în Camera Deputaților, pentru următorii patru ani! Oamenii susțin că își doresc...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2