Date companie
 
 
 
 

Vremea rece pe litoral nu îi sperie pe turiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vreme, litoral
 

Pe litoral, în acest weekend, turiștii au suportat o vreme de toamnă! Oamenii abia indraznesc să iasă la o plimbare pe faleză. Au fost si unii mai curajosi, insă, care au profitat de valuri. Sute de sportivi din toată țara au înotat în apă mării. 

AMBIANȚĂ 

Înotătorii au pornit din dreptul plajei Trei Papuci în cel mai mare maraton în ape deschise din țară. Copiii au înotat la proba de 500 de metri în apă. 

AMBIANȚĂ 

VOX: "Nu e foarte dificil fizic, e mai mult moral. (...) E o probă de înduranță și de răbdare." 

VOX: "E dificil pentru că sunt valuri astăzi, (...) să ne strecurăm printre valuri și să ducem la sfârșit fiecare cursa a lui." 

Turiștii au încercat să vadă totuși partea frumoasă a lucrurilor și să se bucure de vacanță. 

VOX: "De la munte unde e răcoare și am venit la mare să facem plaja, să ne scăldăm, să ne fie cald și nu am nimerit." 

VOX: "Chiar îmi place, mă simt foarte bine în apa decât afară. E plăcut că nu plouă." 

VOX: "Scopul nostru a fost să venim la aerosoli cu copiii." 

De săptămâna viitoare vremea va fi mai frumoasă și pe litoral, iar soarele ii va răsfăța pe turiști.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Iarna blândă și efectele sale ( 25 Ianuarie 2020 )

  Vreme de primăvară, în plină iarnă! Meteorologii spun că în România a intrat un val de aer tropical, care ține iarna departe. Astfel, temperaturile înregistrate sunt mult peste cele specifice acestei perioade, mai ales...

 • Potop în comuna Mihai Viteazu. Vreme frumoasă în zilele următoare ( 27 Septembrie 2019 )

  A fost potop în județul Constanța! În localitatea Mihai Viteazu, a plouat, în patru ore, cât în toată luna septembrie. Viiturile formate în urma ruperii cerului au făcut prăpăd. Satul Sinoe a fost distrus aproape total.

 • Alb Negru, Mattyas, Tavi Clonda și Pepe, pe scena Național FM ( 31 August 2019 )

  Distracție pe cinste la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, dar și Ștefan Stan au umplut scena cu energia lor.

 • Ștefan Stan, Nico și Adrian Enache, pe scenă, în această seară ( 30 August 2019 )

  Zi de sărbătoare pe malul mării! Mihai Alexandru Găinușă, realizatorul Matinalului Efervescent de la Național FM, și-a serbat, astăzi, onomastica, alături de colega sa, Oana Paraschiv, de invitați de seamă, dar și de turiștii prezenți pe plaja din Mamaia. Surprizele s-au ținut lanț în această zi specială, pentru echipa radioului Național FM. Alexandru, un tânăr angajat al unei firme de panificație, nu a încetat să lucreze nici astăzi, de ziua lui, și a venit să le aducă matinalilor un cadou delicios.

 • Național FM continuă matinalul efervescent, la Mamaia ( 29 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studioul pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11, Oana...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2