Date companie
 
 
 
 

We love music festival 2024

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Martie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : We love music
 

We Love Music și în 2024! Cel mai așteptat festival de muzică al verii, ”We Love Music Festival”, și-a anunțat primii opt artiști, care vor urca pe scenă pentru a da viață Platoului Fețeni cu hit-urile care au trecut testul timpului, într-o atmosferă plină de nostalgie și momente magice. Astfel, în perioada 15 - 18 august 2024, la Râmnicu Vâlcea, distracția nu va cunoaște limite.

MARIUS CHINA, organizator

”Anul trecut festivalul a fost senzațional. Am avut o creștere de 270%, dacă vorbim despre participanți. Au fost trei seri magice pe platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea și anul acesta așteptăm peste 30.000 de spectatori. Vor fi patru seri pline de magie pe platoul Fețeni. Deja în line-upul nostru am anunțat Ace of Base, Technotronic, Kaoma, Sonique, In-grid, Mr. President și Culture Beat. Așa cum știți, în fiecare săptămână, vom anunța câte un artist nou până în luna august. Așa că vom avea peste 40 de artiști anul acesta la We Love Music Festival.”

Artiștii care au urcat pe scena festivalului în anii trecuți și-au amintit cu entuziasm de atmosfera de la Fețeni, dar și-au anunțat și o parte dintre surprizele pe care le-au pregătit pentru fanii lor.

BODY&SOUL, formație muzicală

”Ne-am distrat, într-adevăr, dar ne-am și chinuit cu drumul. Îmi aduc aminte că am făcut vreo șase ore pe traseu, un trafic infernal, dar acolo ne-am revenit, am uitat de toate problemele. Ne dorim, în primul rând, să revenim cu piese noi și să ne reîntâlnim cu publicul nostru. Ce mi-a plăcut mie foarte mult, organizarea. Organizarea a fost de nota 10 și artiștii bineînțeles.”

KAMARA, artist

”E o experiență inedită de a fi la We Love Music, pentru că era prima, dar noi, anul acesta, având în vedere că împlinim 20 de ani, vom avea un concert mai mare acolo. Un concert aniversar pentru trupa Alb Negru cu mulți invitați. Este o experiență wow pentru că vin foarte mulți artiști străini și cauți să te ridici la cel mai înalt nivel, încât să nu existe vreo diferență între ce facem noi și ce fac ei, și am reușit asta și anul trecut. ”

AMBIANȚĂ MUZICALĂ


We love music festival 2024

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • We love music și distracția ( 19 August 2023 )

    Distracția continuă și anul acesta pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea! În prima seară a festivalului We Love Music, iubitorii de muzică bună i-au ascultat și au dansat pe melodiile lui Adrian Saguna și Cristi Nitzu, Mario Joy, Faydee, Pepe, East 17, Thomas Anders, Akcent și Snap.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2