Date companie
 
 
 
 

Week-end cu băi de mulțime, la Ungheni și Costești, pentru președintele Traian Băsescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, costesti, targul, bere, Ungheni, fete, gaina, bai, multime
 

Dornic să bea o bere, de Sfântul Ilie, într-o atmosferă câmpenească, președintele Traian Băsescu a pus degetul pe hartă și s-a oprit, sâmbătă, la bâlciurile organizate în comunele argeșene Costești și Ungheni. Pentru ca răcorirea să fie completă, șeful statului a făcut și câteva băi de mulțime.

AMBIANȚĂ "Am zis unde să beau o bere? M-am uitat pe invitațiile din apropierea Bucureștiului și era Ungheniul. Am zis, dau o fugă până la Ungheni. Beau o bere și plec mai departe. Această icoană o s-o transmit soției. Ea știa că azi ajung la Constanța, unde se află. Și se vede că n-a fost acasă când m-am îmbrăcat. Uite ce cămașă am putut să iau pe mine."

După ce s-a fotografiat cu zeci de copii, liderul de la Cotroceni s-a așezat la masă cu maimarii comunei Ungheni și a savurat un pahar cu bere. Asaltat cu întrebări legate de situația economică a țării, președintele le-a recomandat oamenilor să se adreseze premierului Victor Ponta.

AMBIANȚĂ "- Locuri de muncă dorim și noi. - Păi, uite cred că primăria are. Da' a zis primul ministru că investește 10 miliarde de euro anul ăsta. Deci o să fie locuri de muncă, după el. Cum vine pe aici, îi cereți locuri de muncă. El dă!"

După două ore de băi de mulțime, președintele s-a despărțit cu greu de locuitorii din Ungheni.

AMBIANȚĂ "La revedere! Mai vin, că mi-a plăcut!"

Președintele și-a petrecut noaptea la o pensiune de trei margarete din Munții Apuseni, iar duminică a mers la Târgul de Fete de pe Muntele Găina, cea mai mare sărbătoare populară în aer liber din România.

AMBIANȚĂ "Întotdeauna m-am simțit bine la Târgul de Fete. Acum, este târziu să cumpăr eu. Ce moață s-ar mai uita la unul de 61 de ani? Întrebați-l pe Falcă ce amintiri are de aici, că aici i-am târguit-o pe Ela, pe nevastă-sa, în 2002. - Cât a dat el pe fată? - Păi, numai nervii lui socră-su cât au fost, când a aflat ce s-a întâmplat pe Găina."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2