Date companie
 
 
 
 

World Education, târgul de tabere de vară și școli de elită din străinătate, organizat în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tabere, bucuresti, elevi, scoli, parinti, strainatate, targ, vara, studii, education, world, elita
 

Aglomerație mare la World Education, târgul de tabere de vară și școli de elită din străinătate, organizat în Capitală. Părinții și elevii au putut alege din peste 300 de oferte, prezentate la târgul adresat familiilor care au copii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani și care își doresc studii la o școală prestigioasă din afara țării sau o tabără de limbi străine, în străinătate.

NATALIA MANOLESCU, reporter ”Interesul părinților de a le oferi copiilor lor o educație de calitate, în colegii de prestigiu din străinătate, crește de la an la an. Numai anul trecut, numărul elevilor români înscriși în școlile britanice a crescut cu 40%. Astfel, peste 30 de școli de renume din Marea Britanie, Elveția, Portugalia, Germania și Belgia oferă în cadrul târgului burse de studiu și reduceri la taxele de școlarizare, de până la 60%.”

Părinții și elevii au studiat cu interes ofertele prezentate în cadrul târgului.

VOX ”Era o școală, acolo, la care m-am gândit să mă înscriu. Aveau cursuri de drept. Aș vrea să mă fac avocat sau judecătoare.”

VOX ”Căutăm o școală de arte pentru fiul meu și am găsit una, până acum, dar mai căutăm.”

În taberele de vară, copii pot învăța limbi străine în timp ce joacă fotbal, tenis, studiază un instrument muzical sau fac echitație. Numărul candidaților pentru tabere de vară în străinătate a crescut de asemenea cu 30%, cursurile de limbi străine în străinătate devenind un mecanism important în pregătirea pentru o universitate de peste hotare.

SVETLAN DANEV, organizator World Education ”Pentru elevii care nu doresc să studieze o perioadă îndelungată în străinătate și care vor să finalizeze liceul în țară există o opțiune și, anume, plecarea pentru 2-3 săptămâni în tabere de vară, în care pot învăța limbi străine în timp ce se distrează. Este o opțiune potrivită, pentru a testa ce înseamnă viața școlară din străinătate.”

Potrivit organizatorilor, prețurile pachetelor educaționale prezentate la World Education sunt variate și există oferte pentru orice buget.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2