Date companie
 
 
 
 

Zeci de angajați ai unei companii de cablu, sechestrați în Ștefănești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : angajati, facturi, politisti, taiat, firma, mascati, localnici, sechestrat, cablu, televiziune, Stefanesti
 

Vestiți pentru scandalurile provocate în timpul alegerilor locale, locuitorii comunei ilfovene Ștefănești au ieșit din nou la rampă. Joi seară, mai mulți localnicii furioși i-au sechestrat pe angajații furnizorului de televiziune prin cablu. Motivul: serviciile de televiziune prin cablu au fost sistate în toată localitatea, chiar înaintea meciurilor de fotbal jucate de Steaua și de CFR Cluj în Europa League. Oamenii spun că angajații firmei au venit în Ștefănești, joi, după lăsarea întunericului, și au tăiat cablul la toată lumea, fără să țină cont de cei care sunt cu plata facturilor la zi. La scurt timp de la izbucnirea scandalului, la fața locului au descins polițiștii, sprijiniți de mascați.

VOX "Au venit vreo 50, 60 de mașini, s-au adunat la intrarea în comună și au întrerupt lumina stradală, ca să nu vedem, și au tăiat cablul la toată lumea. Și la cei care au plătit, și la cei care nu au plătit!"

VOX "Știind că am plătit, am ieșit afară. Ce s-a întâmplat? Că nu am plătit! Foarte bine, am venit cu factura, cu chitanța, poftiți că am plătit!"

VOX  "Noi, care suntem corecți, și suntem cu toate facturile la zi, să suferim!?"

Pe de altă parte, angajații de la cablu susțineau că ei interveniseră pentru remedierea unei defecțiuni, nicidecum ca să întrerupă furnizarea serviciului.

VOX  "E o defecțiune tehnică. Se lucrează, momentan, la acea defecțiune."

Până la urmă, conflictul a fost aplanat și angajații firmei de cablu au fost lăsați să plece.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Contrabandiștii de motorină, prinși în flagrant, pe Dunăre ( 4 Octombrie 2019 )

  Contrabandă cu motorină, pe Dunăre! Procurorii D.I.I.C.O.T. Brăila au destructurat o rețea infracțională care făcea trafic de motorină pe Dunăre. Grupul infracțional organizat, sprijinit de mai mulți polițiști de la Poliția...

 • Atacurile informatice, motiv de îngrijorare în mediul de afaceri ( 3 Octombrie 2019 )

  Posibilitatea unui atac informatic le dă fiori oamenilor de afaceri, dar și angajaților. Peste jumătate dintre companii au înregistrat cel puțin o breșă de securitate, în ultimii 3 ani. Specialiștii avertizează că angajații sunt veriga slabă.

 • Migranți ilegali, ascunși într-un camion cu struguri ( 27 Septembrie 2019 )

  Camion plin cu struguri și migranți, depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu! Polițiștii de frontieră au descoperit în camion 24 de cetățeni irakieni și doi cetățeni sirieni, care intenționau să intre ilegal în România.

 • Instructori auto și polițiști, cercetați pentru luare de mită în scopul acordării permiselor de conducere ( 20 Septembrie 2019 )

  Polițiști și instructori auto din Giurgiu, suspectați că ofereau permise de conducere contra cost! Șase polițiști și șapte instructori auto au fost audiați de procurorii anticorupție, la sediul D.N.A. din București. Șeful Serviciului Regim...

 • Angajații români, nemulțumiți de salarii ( 17 Septembrie 2019 )

  Peste jumătate dintre angajații din România vor să ceară o majorare salarială până la sfârșitul anului sau să își caute alt job. Cel puțon așa rezultă dintr-un sondaj realizat de de platforma de recrutare online BestJobs, ale cărui...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2