Date companie
 
 
 
 

Zeci de angajați ai unei companii de cablu, sechestrați în Ștefănești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : angajati, facturi, politisti, taiat, firma, mascati, localnici, sechestrat, cablu, televiziune, Stefanesti
 

Vestiți pentru scandalurile provocate în timpul alegerilor locale, locuitorii comunei ilfovene Ștefănești au ieșit din nou la rampă. Joi seară, mai mulți localnicii furioși i-au sechestrat pe angajații furnizorului de televiziune prin cablu. Motivul: serviciile de televiziune prin cablu au fost sistate în toată localitatea, chiar înaintea meciurilor de fotbal jucate de Steaua și de CFR Cluj în Europa League. Oamenii spun că angajații firmei au venit în Ștefănești, joi, după lăsarea întunericului, și au tăiat cablul la toată lumea, fără să țină cont de cei care sunt cu plata facturilor la zi. La scurt timp de la izbucnirea scandalului, la fața locului au descins polițiștii, sprijiniți de mascați.

VOX "Au venit vreo 50, 60 de mașini, s-au adunat la intrarea în comună și au întrerupt lumina stradală, ca să nu vedem, și au tăiat cablul la toată lumea. Și la cei care au plătit, și la cei care nu au plătit!"

VOX "Știind că am plătit, am ieșit afară. Ce s-a întâmplat? Că nu am plătit! Foarte bine, am venit cu factura, cu chitanța, poftiți că am plătit!"

VOX  "Noi, care suntem corecți, și suntem cu toate facturile la zi, să suferim!?"

Pe de altă parte, angajații de la cablu susțineau că ei interveniseră pentru remedierea unei defecțiuni, nicidecum ca să întrerupă furnizarea serviciului.

VOX  "E o defecțiune tehnică. Se lucrează, momentan, la acea defecțiune."

Până la urmă, conflictul a fost aplanat și angajații firmei de cablu au fost lăsați să plece.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2