Date companie
 
 
 
 

Zeci de avioane și elicoptere au făcut demonstrații de zbor, la Bacău

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bacau, demonstratie, spectacol, aeriana, avioane, elicoptere, girocoptere
 

Imagini impresionante, la mitingul aviatic de la Bacău! Cerul a fost brăzdat de zeci de avioane și elicoptere, iar piloții au oferit publicului un spectacol de zile mari, prin demonstrațiile de măiestrie realizate. Mitingul aerian a debutat la sol, cu arborarea drapelului național, care a fost adus de un parașutist, în timp ce fanfara intona imnul de stat al României.

MiG 21 Lancer, IAR 99 Șoim, IAR 330 Socat, IAR 316, avioane ultraușoare și girocoptere, au evoluat pe cer, urmărite cu sufletul la gură de spectatori. Militarii au executat și o misiune de recuperare a unui pilot catapultat în spatele liniilor inamice.

EMANUEL CUCU, pilot "Ca orice copil, am visat să mă fac aviator. Unii au reușit, unii nu. Eu am reușit (...) Multă muncă, multă pregătire, dar satisfacția e deplină."

VALERICĂ VRĂJESCU, comandor "Concentrarea a fost maximă, pentru că zborul demonstrativ nu este un zbor ca oricare. Presupune concentrare maximă și atenție sporită."

VOX "Mi-ar plăcea, ori în armată, ori să fiu pilot, ori agent F.B.I.. Mă hotărăsc eu!"

VOX "Ar fi frumos! Chiar aș vrea să pilotez!"

Spectacolul aerian de la Bacău marchează, astfel, împlinirea a 93 de ani de la înființarea Flotilei Aeriene 95 Bacău, dar și centenarul Aeronauticii Militare Românești.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2