Date companie
 
 
 
 

Zeci de locuitori din sectorul 2 au protestat din cauza penelor dese de curent

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Februarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, defectiune, pana de curent
 

Pana de curent care a afectat partea de nord-est a Capitalei a fost provocată de o defecțiune a liniei București Sud-Fundeni. Zonele Titan, Obor, Pipera și Timpuri Noi au rămas în beznă, în urma avariei produse în instalațiile Transelectrica. Zeci de locuitori din sectorul 2 au iesit in strada, din cauză că, de 10 zile, curentul electric se întrerupe foarte des. Protestatarii au blocat timp de două ore Șoseaua Petricani.

VOX: "In fiecare seara le dam telefon si ne spun la ora 2, de la ora 2 se lungeste la 6, apoi de la 6...si stam si tremuram."

VOX: "Aici sunt 30 de sesizari pe care le-am strans...urla oamenii...intr-o ora, vrem sa mergem la Enel in audienta, nu se poate sa ne dea doua ore, trei ore pe zi."

prin telefon: NECULAI ONȚANU, primarul sectorului 2: "Am avut de două saptamani probleme cu Enel. Aceasta companie mare care la ea acasa nu-si permite sa faca acest lucru sa nu-si intretina retelele, sa nu le repare la timp si sa lase oamenii in toiul noptii fara lumina. Noi am avut si anul trecut un scandal urias in Andronache, unde ne-a intrerupt curentul o saptamana."

prin telefon: LUCA D'AGNESE, manager Enel: "Foarte multi oameni folosesc curentul electric pentru a se încãlzi, deci consumul pe retea e mult mai mare decât în mod normal. De aceea am avut douã transformatoare pentru voltaj mediu si scãzut închise pentru strada Petricani.(...)Plãnuim sã facem investitii în zonã pentru a moderniza complet reteaua."

Protestatarii s-au întors la casele lor după restabilirea alimentării cu energie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 • Protestele sindicaliștilor din penitenciare, suspendate pentru negocieri cu Guvernul ( 21 Mai 2019 )

  Sindicaliștii din penitenciare suspendă protestele! Sindicatul Național al Lucrătorilor din Penitenciare și Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar au suspendat protestele declanșate în luna mai, după ce au primit o invitație...

 • Ministrul Educației renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal ( 14 Mai 2019 )

  Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu a anunțat că renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal, astfel că etapele înscrierii elevilor la liceu vor începe de miercuri, 15 mai, așa cum era prevăzut inițial în calendarul examenelor.

 • Manifestanții pro Kovesi, în stradă ( 31 Martie 2019 )

  Românii au ieșit, din nou, în stradă! În Capitală, peste 1000 de persoane s-au adunat în Piața Universității pentru a-și arăta nemulțumirile față de modificările aduse legilor justiției. 

 • Ciobanii, revoltați de majorarea taxei de pășunat ( 30 Martie 2019 )

  Proteste ale fermierilor, în județul Bihor! Mai mulți ciobani și păstori din localitatea Mădăras au venit în fața Consililului Județean, pentru a-și arăta mâhnirea față de faptul că Primăria a majorat taxa de pășunat.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2