Date companie
 
 
 
 

Zeci de locuitori din sectorul 2 au protestat din cauza penelor dese de curent

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Februarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, defectiune, pana de curent
 

Pana de curent care a afectat partea de nord-est a Capitalei a fost provocată de o defecțiune a liniei București Sud-Fundeni. Zonele Titan, Obor, Pipera și Timpuri Noi au rămas în beznă, în urma avariei produse în instalațiile Transelectrica. Zeci de locuitori din sectorul 2 au iesit in strada, din cauză că, de 10 zile, curentul electric se întrerupe foarte des. Protestatarii au blocat timp de două ore Șoseaua Petricani.

VOX: "In fiecare seara le dam telefon si ne spun la ora 2, de la ora 2 se lungeste la 6, apoi de la 6...si stam si tremuram."

VOX: "Aici sunt 30 de sesizari pe care le-am strans...urla oamenii...intr-o ora, vrem sa mergem la Enel in audienta, nu se poate sa ne dea doua ore, trei ore pe zi."

prin telefon: NECULAI ONȚANU, primarul sectorului 2: "Am avut de două saptamani probleme cu Enel. Aceasta companie mare care la ea acasa nu-si permite sa faca acest lucru sa nu-si intretina retelele, sa nu le repare la timp si sa lase oamenii in toiul noptii fara lumina. Noi am avut si anul trecut un scandal urias in Andronache, unde ne-a intrerupt curentul o saptamana."

prin telefon: LUCA D'AGNESE, manager Enel: "Foarte multi oameni folosesc curentul electric pentru a se încãlzi, deci consumul pe retea e mult mai mare decât în mod normal. De aceea am avut douã transformatoare pentru voltaj mediu si scãzut închise pentru strada Petricani.(...)Plãnuim sã facem investitii în zonã pentru a moderniza complet reteaua."

Protestatarii s-au întors la casele lor după restabilirea alimentării cu energie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Nou protest al polițiștilor ( 15 Iunie 2021 )

  Un nou protest al polițiștilor! Zeci de sindicaliști nemulțumiți au protestat în fața Palatul Cotroceni. Principalele lor revendicări se referă la grila de salarizare, modernizarea logisticii și dotarea cu echipamente tehnice de intervenție, precum și la ocuparea prin concurs a funcțiilor de conducere.

 • Protestele de aseară, marcate de violențe și soldate cu amenzi și participanți reținuți ( 30 Martie 2021 )

  Sancțiuni după protestele de aseară, iar măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului rămân în vigoare! În conferința de presă susținută în această dimineață, prefectul Capitalei, Alin Stoica și șefii...

 • Ziua Poliției Române, marcată prin proteste ale sindicaliștilor din M.A.I. ( 25 Martie 2021 )

  Sindicatele polițiștilor și personalului contractual din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au sărbătorit Ziua Poliției Române... în stradă! Sindicaliștii au protestat în Piața Romană, la Universitate, în Piața Victoriei...

 • Reprezentanții partidului AUR au ieșit în stradă ( 31 Ianuarie 2021 )

  Reprezentanții Partidul AUR au organizat un protest în fața Ministerului Sănătății, în urma incendiului de la Institutul „Matei Balș”! Aceștia sunt extrem de nemulțumiți de sistemul de sănătate.

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2