Date companie
 
 
 
 

Zeci de mii de nevoiași din Constanța primesc pachete cu alimente de la Primărie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Iunie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ajutoare, alimente, pensie
 

Ajutoare pentru nevoiași, distribuite în județul Constanța. Potrivit datelor oficiale, aproximativ 50.000 de oameni beneficiază de pachetele cu alimente puse la dispoziție de primării. Sunt oameni nevoiași și pensionari, care abia abia reușesc să-și cumpere medicamente sau să-și plătească facturile. Mâncarea pe care o primesc gratis îi ajută să supraviețuiască. 

VOX: "Ce pensie aveți? Cinci milioane. Și cum vă descurcați cu banii într-o lună? Ei, cum să mă descurc?" 

VOX: "Beneficiarii sunt pensionarii cu pensii până în o mie de lei, persoanele încadrate în grad de handicap, persoanele beneficiare de venit minim garantat și cele care nu realizează venit, dar au împlinit 60 de ani." 

Pensionarii au venit să-și ridice ajutoarele încă din prima zi, cu toate că au la dispoziție întreaga săptămână. Fiecare pachet conține un pui, un litru de ulei, un kilogram de făina, unul de zahăr și unul de orez. 

VOX: "- Șapte milioane, băieți. - După câți ani de muncă? - După 29 de ani. - Cum vă descurcați cu banii? - Ce să facem, și cu boala și cu... facem și noi ce putem." 

Oamenii pot merge să își ridice pachetele cu alimente până vineri, 26 iunie, la ora 12.00.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fenomenul risipei alimentare ( 16 Octombrie 2020 )

  Trei din patru români aruncă la gunoi mâncarea rămasă neconsumată, arată un studiu LifeBox dat publicității de Ziua Națională a Alimentației și a Combaterii Risipei Alimentare. Studiul atrage, astfel, atenția...

 • Orban: Pensia minimă crește cu același procent ca și punctul de pensie ( 10 August 2020 )

  Pensia minimă se majorează cu același procent ca și punctul de pensie! Anunțul a fost făcut de premierul Ludovic Orban. Șeful Guvernului a precizat că decizia privind procentul de creștere a pensiilor va fi luată în această săptămână.

 • Condiții pentru vizitele de Paște la părinți ( 8 Aprilie 2020 )

  Precizări înainte de Paște, de la Poliția Română. Astfel, este permisă deplasarea la părinți pentru a le duce produse pentru masa de sărbătoare. Vizitele în ziua de Paște nu sunt însă autorizate.

 • Pensionarii, prinși în ”labirintul” birocrației ( 17 Noiembrie 2019 )

  Birocrația care întârzie și cu 6 luni recalcularea pensiilor, aspru criticată de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina sa de facebook. În postare, ministrul Muncii menționează că pensionarul are de făcut 10 pași ce se întind...

 • Nereguli grave în magazinele unui lanț de hipermarketuri, descoperite de comisarii Protecției Consumatorului ( 30 Octombrie 2019 )

  Alimente expirate, pește alterat, practici comerciale înșelătoare! Asta au descoperit comisarii Autorității Naționale Pentru Protecția Consumatorului, în urma unor controale care au vizat 14 magazine din București și din țară...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2