Date companie
 
 
 
 

Zeci de minori găsiți în cluburile din județul Suceava, în timpul unei razii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Noiembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : razie, alcool, politisti, suceava, minori, club
 

Razie în cluburile din Suceava! Peste 250 de polițiști au fost implicați într-o acțiune care a urmărit depistarea minorilor în astfel de localuri. Polițiștii au descins în forță în circa 100 de baruri și discoteci din județ, unde au găsit peste 50 de minori.

VOX "Peste 200 de polițiști au participat la această acțiune nu numai în județul Suceava ci și în zonele adiacente. Au fost verificate toate barurile din zona de competență și discotecile."

VOX "În cel puțin două cluburi am identificat copii care consumau băuturi alcoolice."

Imediat după identificarea adolescenților, polițiștii le-au anunțat părinții. Mulți nu știau pe unde le sunt copiii.

VOX "Din păcate așa cum ați văzut și dumneavoastră în cadrul acțiunii, niciunul dintre părinții respectivi, părinții minorilor nu știau unde se află copiii lor și, mai mult decât atât, nu știau că aceștia consumă alcool."

Acțiunea polițiștilor suceveni vine în urma cumplitului accident produs în noaptea de Halloween, în care au murit cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 26 de ani. Doi dintre aceștia, cel de 15 ani și unul de 19 erau frați. Tinerii se întorceau de la o petrecere de Halloween organizată într-un club din Suceava, când șoferul, care circula cu mare viteză, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina pe contrasens, unde s-a izbit de o dubiță, apoi a ricoșat într-un alt autoturism. În urmă impactului, mașina celor cinci a luat foc. După producerea accidentului, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au tras un semnal de alarmă, invitându-i pe părinți să caute să afle pe unde umblă copiii lor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2