Date companie
 
 
 
 

Zeci de parlamentari si fosti ministri isi incearca norocul la alegerile locale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : parlament, primarie, alegeri locale
 

Alegerile locale ii atrag pe parlamentarii români. Zeci de alesi si-au anuntat candidatura pentru sefia primariilor sau a consiliilor judetene din tara. Specialistii explica: alegerile locale aduc notorietate oricarui candidat. Altii, prefera sa dea scaunul invizibil din Parlament, pe unul influent, în localitatea natala.

ADRIAN MORARU, director adjunct IPP: "Alegerile locale sunt cel mai important eveniment care sa-ti aduca notorietate in plus."

Senatorul liberal Emilian Frâncu tinteste Primaria Râmnicu Vâlcea, iar fostul ministru al Muncii, Ioan Nelu Botis ar putea candida pentru fotoliul de edil-sef la Bistrita. Senatorul PSD Olguta Vasilescu a intrat în cursa pentru Primaria Craiova.

OLGUTA VASILESCU, senator PSD: "Puteti sa le legati la ochi, de maini si de picioare cu jandarmii dumneavoastra, bataie tot o sa luati foarte rau in alegeri "

VALERIU TABARA, deputat PDL: "In adm locala poti sa ai satisfactia indeplinirii unor activitati ale tale."

În alte douasprezece judete, actualii alesi ar putea candida la localele din iunie. Senatorul PNL Cornel Popa îsi încearca norocul la Bihor, social-democratul Radu Moldovan la Consiliul Judetean Bistrita, liberalul Horia Uioreanu la Cluj, iar fostul ministru, Ion Ariton ar putea fi candidatul PDL la Consiliul Judetean Sibiu. În carti ar fi si actualul ministru al Agriculturii, Stelian Fuia, pentru administratia judeteana Calarasi.

ADRIAN TUTUIANU, senator PSD: "Este si o chestiune de lupta politica la modul cel mai direct. Datoria celor care stam cel mai bine in sondaje e de a intra in aceasta competitie."

ADRIAN MORARU, director adjunct IPP: "Sunt judete cheie in Romania care ca influenta si ca administrare a banilor sunt poate mult mai importante decat un minister. Politicienii prefera decat sa fie unul din anonimii 450 de parlamentari,sa fie presedintii unuia dintre cele 41 de judete din Romania."

Alegerile locale vor avea loc pe 10 iunie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Priorități pentru Bragadiru ( 21 Iulie 2021 )

  Atragerea fondurilor europene, o prioritate pentru noul edil al orașului Bragadiru. Gabriel Lupulescu și-a preluat oficial mandatul de primar al orașului Bragadiru. După depunerea jurământului, în fața prefectului Daniel Tudorel Zamfir și în prezența membrilor Consiliului Local Bragadiru și a mai multor simpatizanți, noul edil a anunțat că se va apuca de treabă pentru a onora încrederea persoanelor care l-au votat.

 • Proteste ale sindicaliștilor din Sănătate, la Palatul Parlamentului ( 1 Martie 2021 )

  Protest al sindicaliștilor din Sănătate, la Parlament, în zilele în care sunt programate dezbaterea și votul în plen privind proiectul legii bugetului de stat și proiectul legii bugetului asigurărilor sociale pe 2021.

 • Întrunirea noului parlament, în cel mult 20 de zile ( 7 Decembrie 2020 )

  Parlamentul nou-ales se întrunește după comunicarea rezultatelor finale ale alegerilor la convocarea președintelui României, în cel mult 20 de zile de la alegeri, potrivit Constituției României. Camera Deputaților...

 • Fosta conducere a Primăriei Sector 5, deplasare de lux la Cannes ( 21 Noiembrie 2020 )

  Plimbare în Franța, de 150.000 de euro, descoperită de Curtea de Conturi la Primăria Sectorului 5. Potrivit raportului dat publicității de actuala conducere a primăriei, privind activitatea instituției...

 • Alegerea lui Florin Iordache la șefia Consiliului Legislativ, sub semnul întrebării ( 21 Octombrie 2020 )

  Reacții virulente, pe scena politică, după ce Florin Iordache a fost votat în Parlament pentru a prelua șefia Consiliului Legislativ! Iordache a fost acceptat cu 185 de voturi pentru și 43 împotrivă, pe când...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2