Date companie
 
 
 
 

Zeci de unități de alimentație publică de pe litoral, amendate de inspectorii sanitar-veterinari

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 August 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : amenzi, inspectori, litoral, alimentatie, publica, sanitar, veterinari, unitati
 

Amenzi pe litoral! 84 de unități de alimentație publică au fost amendate de inspectorii sanitar-veterinari, în urma controalelor efectuate în a doua jumătate a lunii iulie. Valoarea totală a sancțiunilor este de 174.000 de lei. Un restaurant a fost închis. Unitățile verificate au fost din Năvodari, Mamaia, Eforie, Costinești și Mangalia.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter "În urma controalelor, au fost depistate nereguli legate de manipularea alimentelor și de nerespectarea normelor sanitar-veterinare privind întreținerea spațiilor de prelucrare, depozitare și valorifcare a produselor alimentare."

Controalele au fost efectuate de reprezentanții Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, alături de inspectorii sanitar-veterinari și pentru siguranța alimentelor care activează în Comandamentul Sezon Estival 2017.
Inspectorii au anunțat că vor continua controalele la unitățile de alimentație publică de pe litoral.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2