Date companie
 
 
 
 

Ziua Internațională a Asistentului Medical și Ziua mondială de luptă împotriva hipertensiunii, celebrate de elevi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, atlas, maladii
 

Importanța prevenirii mai multor maladii, subliniată de elevii Școlii Postliceale Atlas! Aceștia au participat la Ziua Internațională a Asistentului Medical și Ziua mondială de luptă împotriva hipertensiunii. Pentru Ziua Internațională a Asistentului Medical, tema elevilor a fost "Sănătatea în Bucate".

VOX  "Sper să fie un început, dar un început frumos, să aibe continuitate, și să puneți în practică ceea ce învățați."

VOX  "Principalele obiective au fost îndeplinite și anume promovarea unui stil de viață sănătos, a respectului față de viața personală, sănătatea proprie."

Elevii au primit diplome de participare, medalii și cadouri.

VOX  "Am participat la un proiect de sănătate în bucate și medalia înseamnă evoluția mea în acest proiect."

AMBIANȚĂ (Îi da diploma, medalia, cadoul si aplauze)

Evoluția profesiei de asistent medical a cunoscut un salt uriaș în ultimele decenii. Cercetarea în domeniul îngrijirilor, tehnologia informațiilor și comunicațiilor, servicii bazate pe aparatură și echipamente medicale extrem de performante sunt câteva dintre provocările care au contribuit la dinamica dezvoltării profesiei acestora.

VOX "Acest eveniment a fost foarte important deoarece cred ca le e util tuturor oamenilor atât copiilor, cât și vârstnicilor, iar colegii mei, cât și eu suntem foarte entuziasmați și dispuși să învățăm și să arătam și celorlalți ce e important într-o boală de inimă și cum să prevenim această boală."

La Ziua mondială de luptă împotriva hipertensiunii, elevii Școlii Postliceale Atlas au mers în Gradina Botanică și într-un mall din Capitală pentru a măsura gratuit tensiunea arterială.

VOX "Ce părere aveți despre inițiativa aceasta? E un lucru bun, (...) e bun și pentru consult și pentru sfaturi, pt orice."

Hipertensiunea este principalul factor de risc al apariției bolilor cardiovasculare. Netratată sau tratată necorespunzător, această boală poate determina apariția accidentului vascular cerebral, a infarctului de miocard sau a insuficienței renale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2