Date companie
 
 
 
 

Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, sarbatorita la Casa de Cultura a M.A.I.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Decembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ziua, casa, ministerul, cultura, interne, persoane, dizabilitati
 

Peste 400 de persoane au sarbatorit, la Casa de Cultura a Ministerului de Interne, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. N-au lipsit din program momentele artistice si premierea acestor oameni care stiu sa aprecieze viata la adevarata ei valoare.

STEFAN FLORESCU, presedinte A.P.C., S6 "Macar astazi de ziua lor sa incercam sa ne intoarcem privirile asupra lor si sa avem speranta ca in viitorul apropiat acestia vor fi considerati oameni normali, intr-o Romanie libera"

VOX "Noi avem aceleasi drepturi si avem nevoie de normalitate si demnitate. Vedeti ca lucrurile facute de ei poate sunt mai bune decat cele facute de oameni cu 7 facultati. Acesti oameni pun suflet, pun speranta si dragoste in ceea ce fac. "

Profitand de ocazie, multi dintre acesti oameni, carora norocul nu le-a suras, spun ca sunt nemultumiti de felul in care sunt priviti.

VOX "Nu exista un organism cauia sa te poti adresa in cazul abuzurilor de zi cu zi care se intampla cu noi"

VOX "Sunt fara maini din nastere, ma chinuiesc la toaleta si nimeni nu ma ajuta"

In finalul intalnirii, participantii la manifestare au expus tablouri si lucrari plastice realizate cu multa indemanare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2