Date companie
 
 
 
 

Ziua învățătorului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Iunie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, invatator
 

Ziua învățătorului, sărbătorită în toate unitățile de învățământ din țară! Elevii și profesorii au mers, astăzi, la școală, dar nu au făcut cursuri obișnuite, ci au desfășurat diferite activități reacreative, interactive și de dezvoltare personală. Aceștia au vizionat filmulețe educative sau au participat la ateliere de pictură.

COSMINA STOIAN, reporter

"Ziua învățătorului se sărbătorește în fiecare an, începând din 2007, pe 5 iunie. Această dată semnifică ziua de naștere a profesorului Gheorghe Lazăr, care a fost întemeietorul învățământului modern românesc."

Premierul Viorica Dăncilă a dorit să transmită un mesaj cu ocazia zilei învățătorului și a asigurat că susține cu toată convingerea educația ca domeniu prioritar pentru Guvern. "Recunoștința mea se îndreaptă astăzi către toți învățătorii din România, cei care prin vocație ne ajută să ne cunoaștem, să fim mai înțelepți și să vedem lumea în modurile minunate în care o văd și cei de lângă noi! Dragi învățători, vă mulțumesc pentru ceea ce faceți azi și pentru ceea ce societatea românească va fi mâine.", a transmis Viorica Dăncilă, într-un comunicat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2