Date companie
 
 
 
 

Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială nr. 59 "Dimitrie Sturdza" din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, scoala, 59
 

Copiii din Sectorul 6 împreună cu părinții lor au avut astăzi ocazia să viziteze unitatea de învățământ și să interacționeze cu dascălii. Musafirii speciali au fost preșcolarii care ne-au spus că își doresc să studieze aici când va începe noul anul școlar. Cei mici s-au așezat și în bănci pentru a se obișnui cu viața de elev.

PAULA COPĂCEL, director, Școala Gimnazială nr. 59
"Noi vrem să avem o relație foarte bună cu întreaga comunitate, astfel încât nu numai părinții elevilor care sunt la școală să ne viziteze, ci și cei interesați de ce oferă școala și cum putem sprijini școala care e a tuturor. Avem locuri de joacă amenajate special pentru cei mici, programul SDS - Școală după Școală și funcționăm cu spijinul comunității locale și avem și After School."

VOX-URI

MATILDA ROMAN, învățătoare
"Părinții au fost foarte încântați, sălile noastre de clasă arată minunat, le-am prezentat și celelalte săli: After School, sala de mese, cabinetul de informatică, inclusiv locurile de joacă din curtea școlii. Sperăm să avem câți mai mulți școlari, părinți fericiți și copii fericiți și să înceapă un an școlar, să treacă de la grădiniță la școală."

VOX

Dascălii au interacționat cu cei mici, care le-au spus ce își doresc în viitor.

PAULA COPĂCEL, director, Școala Gimnazială nr. 59
"Vor de exemplu pauze de calitate, (...) Ce înseamnă pauzele de calitate? Altfel de timp liber, de exemplu își doresc să existe focus grupuri în care să discute problemele lor."

La Școala gimnazială nr. 59 "Dimitrie Sturdza" din București învață sute de elevi. Aici sălile de clasă sunt bine puse la punct, condițiile de igienă sunt impecabile iar profesorii dedicați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2