Date companie
 
 
 
 

Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială nr. 59 "Dimitrie Sturdza" din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, scoala, 59
 

Copiii din Sectorul 6 împreună cu părinții lor au avut astăzi ocazia să viziteze unitatea de învățământ și să interacționeze cu dascălii. Musafirii speciali au fost preșcolarii care ne-au spus că își doresc să studieze aici când va începe noul anul școlar. Cei mici s-au așezat și în bănci pentru a se obișnui cu viața de elev.

PAULA COPĂCEL, director, Școala Gimnazială nr. 59
"Noi vrem să avem o relație foarte bună cu întreaga comunitate, astfel încât nu numai părinții elevilor care sunt la școală să ne viziteze, ci și cei interesați de ce oferă școala și cum putem sprijini școala care e a tuturor. Avem locuri de joacă amenajate special pentru cei mici, programul SDS - Școală după Școală și funcționăm cu spijinul comunității locale și avem și After School."

VOX-URI

MATILDA ROMAN, învățătoare
"Părinții au fost foarte încântați, sălile noastre de clasă arată minunat, le-am prezentat și celelalte săli: After School, sala de mese, cabinetul de informatică, inclusiv locurile de joacă din curtea școlii. Sperăm să avem câți mai mulți școlari, părinți fericiți și copii fericiți și să înceapă un an școlar, să treacă de la grădiniță la școală."

VOX

Dascălii au interacționat cu cei mici, care le-au spus ce își doresc în viitor.

PAULA COPĂCEL, director, Școala Gimnazială nr. 59
"Vor de exemplu pauze de calitate, (...) Ce înseamnă pauzele de calitate? Altfel de timp liber, de exemplu își doresc să existe focus grupuri în care să discute problemele lor."

La Școala gimnazială nr. 59 "Dimitrie Sturdza" din București învață sute de elevi. Aici sălile de clasă sunt bine puse la punct, condițiile de igienă sunt impecabile iar profesorii dedicați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Testele PISA: Analfabetismul funcțional a ajuns la 44% ( 3 Decembrie 2019 )

  Situație îngrijorătoare pentru România! Analfabetismul funcțional în țara noastră a crescut la 44%, de la 39%, acum patru ani. Așa arată testele PISA 2018 - Programul pentru Evaluarea Internațională a Elevilor, dezvoltat de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică. Este cel mai slab punctaj înregistrat de România la testele PISA la care a participat, în 2009, 2012, 2015 și 2018, și, totodată cel mai slab rezultat din Uniunea Europeană.

 • Profesorul de sport violent, împiedicat să intre în școală ( 26 Noiembrie 2019 )

  Profesorul de sport de la școala din Șanț, județul Bistrița-Năsăud, care a fost condamnat după ce a lovit doi elevi, nu este lăsat să intre în unitatea de învățământ. Părinții protestează încă de luni, față de revenirea cadrului didactic...

 • Lecție de astrofizică pentru elevii Școlii Gimnaziale nr. 59 din București ( 25 Noiembrie 2019 )

  Fizica poate fi extrem de captivantă și distractivă! Elevii Școlii Gimnaziale nr. 59 ”Dimitrie Sturdza” din Capitală au avut ocazia să descifreze tainele astrofizicii într-un mod inedit. Ghid le-a fost fizicianul și cercetătorul Cristian Presură.

 • Ar putea fi permis, în curând, accesul la liceu al elevilor cu medii sub 5 ( 22 Noiembrie 2019 )

  O nouă perspectivă pentru elevi! Ministerul Educației supune dezbaterii publice un proiect menit să modifice un ordin al fostului ministru, care interzicea accesul la liceu al elevilor cu medii sub 5. Astfel, potrivit noilor...

 • Cazuri de enterocolită, în școlile din București ( 27 Septembrie 2019 )

  Epidemie de enterocolită în școlile din Capitală! Mai mulți părinți au semnalat problema la Centrul de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, iar reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică au declanșat deja cercetări...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2