Date companie
 
 
 
 

Ziua Porților Deschise pentru copii, la MAI

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Mai 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Ziua portilor deschise MAI
 

Ziua Porților Deschise pentru copii, la sediul din Piața Revoluției al Ministerului Afacerilor Interne! Aflat la a XIII-a ediție, evenimentul a atras, miercuri, o mulțime de copii, de diverse vârste, dornici să viziteze standurile expoziționale ale Poliției Române, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Jandarmeriei Române, Poliției de Frontieră, Inspectoratului General pentru Imigrări, Inspectoratului General de Aviație și ale altor structuri. Demonstrațiile oferite de angajații MAI cu această ocazie s-au dovedit fascinante pentru micii vizitatori.

(AMBIANȚĂ SIRENĂ DE POLIȚIE)

AMBIANȚĂ "Hai! Mâinile sus, piciorul, celălalt în față. Un braț lovește, celălalt apără. Ok? Niciodată nu lăsăm mâna jos, da. Când am lovit brațul, ăsta rămâne sus, da? Hai! Și stânga, aici. Ok! Brațul trebuie să îl ai lipit aici, ok? Brațul trebuie să fie lipit, o mână lovește, cealaltă apară, întotdeuna, ok? Apoi, duci brațul înapoi. Lasă-l sus și dai cu dreapta. Una, două, stânga, dreapta. În gardă!”

VOX "Mie îmi plac toate, eu voi fi unul dintre acești oameni.”

VOX " - Tor! - Știi ce face cățelul? - Da, găsește oamenii sub dărâmâturi.” 

VOX "Mi-a plăcut că m-am dat cu avionul."

MONICA DAJBOG, purtător de cuvânt, MAI "Au fost pregătite lucruri interesante pentru copiii de toate vârstele, de la cei mici de grădinițe, care au fost încântați să vadă caii Jandarmeriei, să se întâlnească cu câini polițiști, și până la copiii de liceu, care sunt interesați de o carieră într-o structură a Ministerului Afacerilor Interne."

Pe lângă demonstrațiile organizate chiar în fața sediului ministerului, copiii au avut parte și de acces în clădire. Ei au putut vizita biroul ministrului de Interne, Sala de Marmură, sala de briefing, dar și balconul, element reprezentativ pentru istoria recentă a României. Evenimentul organizat de MAI reprezintă un preambul la Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită, pe 1 iunie, în zeci de țări.


Ziua Porților Deschise pentru copii, la MAI

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2