Date companie
 
 
 
 

Zonă de agrement pentru amatorii de canotaj și surfing, pe Dâmbovița

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dambovita, capitala, proiect, barca, plimbari, canotaj, patzaichin, surfing, ecoarhipelag, ecoturism
 

Plimbări cu barca, surfing, canotaj și fitness în aer liber, chiar în centrul Capitalei! De asta vor avea parte bucureștenii care vor dori să-și petreacă timpul liber într-o nouă zonă de agrement, amenajată în apropierea Bibliotecii Nationale. Ochiul de apă dintre Podul Unirii și Bibliotecă devine în aceasta vară o mini-deltă, unde doritorii pot învăța să vâslească și să-și păstreze echilibrul pe plăci de surf. Este proiectul de suflet al celebrului campion olimpic la canotaj, Ivan Patzaichin, la care acesta lucrează de aproape trei ani.

IVAN PATZAICHIN, președinte, Asociația "Ivan Patzaichin Mila 23" "Bucureștenii probabil că vor îndrăzni, aici, pe Dâmbovița, ca să prindă gustul acestui mijloc de plimbare în Deltă, și vor îndrăzni mai repede să vină în Deltă."

Denumită simbolic ecoarhipelag, zona va cuprinde și cinci mici insule plutitoare, reprezentând localități din Deltă.

IVAN PATZAICHIN, președinte, Asociația "Ivan Patzaichin Mila 23" "Ideea e de a promova natura, apele, patrimoniul acesta extrem de important al României, și, nu în ultimul rând, Delta și ecoturismul din Deltă."

Amatorii de sporturi nautice trebuie să se înscrie într-un club, unde, în două ședințe a câte două ore, vor învăța gratuit să se plimbe cu canotca sau să facă surf, dar și alte lucruri.

TIBERIU BALICA, instructor  "Membrii clubului pot participa la cursuri de yoga pe plăci de stand-up paddler mai mari. Putem să facem niște programe de fitness, sport, în loc de sală. De ce să te mai duci la sală când e frumos afară?"

Proiectul, realizat în colaborare cu Primăria Capitalei, ține pâna în luna octombrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2