Date companie
 
 
 
 

2023, anul provocărilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Decembrie 2022
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Ciuca si Iohannis provocari
 

Ne așteaptă un an plin de provocări, transmit atat președintele Klaus Iohannis cât și premierul Nicolae Ciucă. La moment de bilanț, seful executivului a precizat că economia a fost salvată și a generat una dintre cele mai mari creșteri la nivel european. Totodată, prim-ministrul spune că mediul de afaceri a fost susținut și a atras miliarde de euro din fondurile europene. De asemenea, premierul a afirmat că cei expuși riscurilor economice și sociale au fost protejați, chiar dacă s-au confruntat cu creșteri mari de prețuri la utilități, alimente și carburanți.

NICOLAE CIUCĂ, premierul României

"Dragi compatrioți, ca prim-ministru, am avut două linii de efort major: să conduc Guvernul de coaliție pentru a gestiona crizele și să intensific proiectele prin care țara noastră să își dezvolte economia. Asigurând acest echilibru, vom putea oferi tinerilor noștri un model de dezvoltare rezilient și performant. În prag de An Nou, vă doresc tuturor sănătate și bucurii alături de cei dragi! La mulți ani!"

Președintele Klaus Iohannis consideră că provocările din acest an i-au făcut pe români să rămână solidari.

KLAUS IOHANNIS, președintele României

"Provocările de proporții istorice pe care le-am avut de înfruntat au scos în evidență tăria noastră de caracter, capacitatea de a rămâne solidari, uniți și hotărâți să depășim cu bine orice obstacole. //...// România se dezvoltă în fiecare zi și face progrese vizibile în toate domeniile. Vă îndemn să lucrăm împreună pentru ca țara noastră să se bucure de un viitor prosper, în pace și armonie! Vă doresc un An Nou fericit! La mulți ani!"


2023, anul provocărilor

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2