Date companie
 
 
 
 

Adrian Severin, exclus din grupul social-democrat din Parlamentul European

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Martie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, scandal, mita, parlamentul european, lobby, Adrian Severin, excludere
 

Membrii grupului Alianța Progresistă a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European au aprobat miercuri excluderea lui Adrian Severin din acest grup europarlamentar. Decizia de miercuri a fost luata in unanimitate. Eurodeputatul PSD a plătiti astfel in urma scandalului legat de reporterii britanici de la ''The Sunday Times''. Jurnalistii, care au pretins că sunt lobby-iști, le-au propus mai multor membri ai Parlamentului European, printre care si Severin, plata anumitor sume de bani în schimbul promovării unor amendamente legislative.

prin telefon: ADRIAN SEVERIN, eurodeputat PSD: "Cu tot respectul pentru presã, nu cred cã oamenii pot fi judecati pe baza unui articol de ziar. (...)Sunt foarte hotãrât nu doar sã lupt pânã la capãt, sã vorbesc limpede despre tot, felul de fapte care pot clarifica situatia sau contextul în care aceastã situatie devine explozivã."

CRIN ANTONESCU, președintele PNL: " Regret, este un om politic cu o carierã importantã si e pãcat cã acest episod este legat de un om cu nume, si carierã importantã în politica româneascã."

Si PSD i-a cerut lui Severin autosuspendarea. Dacă nu pleacă din partid, eurodeputatul va fi exclus.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2