Date companie
 
 
 
 

Alianță electorală între Pro România și PSD, la orizont

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Februarie 2020
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, Pro Romania
 

O nouă alianță se prefigurează pe scena politică! Prezent la Convenția Națională a Pro România, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a avut un mesaj destul de clar pentru reprezentanții partidului lui Victor Ponta, dar și pentru membrii PSD. Liderul PSD a făcut apel la o vorbă a mamei sale și a spus: „Hai, treceți odată acasă”.

MARCEL CIOLACU, președinte interimar PSD

”Știu că sunt mulți dintre dumneavoastră care nu doresc o alianță cu PSD. Știu și faptul că de la PSD sunt mulți care nu doresc alianță cu Pro România. Vă înțeleg trăirile și vi le respect. Înainte, însă, de a lua o decizie, într-un grup mai mic sau mai mare, să știți că trebuie să ținem cont și de ceea ce doresc românii."

Președintele PSD a ajuns târziu la Convenția Națională a Pro România. Potrivit unor surse politice din partid, Mihai Tudose și Claudiu Manda nu ar fi fost de acord ca Ciolacu să meargă la Convenție. De la reuniunea Pro România nu a lipsit nici primarul Capitalei, Gabriela Firea.

GABRIELA FIREA, primar general, București

"I-am zis lui Victor că sper să nu fiu dată afară din partid pentru că am ales să particip la această ședință. Sper să nu fiu chemată la o ședință cu sentință dinainte stabilite, cu actori care au roluri bine stabilite și apoi execuția. Mulți dintre voi știu acest lucru, pentru că ați fost acolo. Au fost foarte multe greșeli, o politică total greșite. Dacă nici acum nu sunt dată afară din CEx înseamnă că s-a schimbat ceva în PSD”"

Victor Ponta a ținut să precizeze că la alegerile locale și parlamentare, PSD va fi lovit de valul de sancțiuni din partea populației pentru ceea ce s-a întâmplat în epoca Dragnea.

VICTOR PONTA, președinte PRO România

”Avem experiențe comune, ne-am mai dat afară, ne-am mai certat, dar cu toții suntem conștienți că România nu merge bine (...) Cu toții suntem conștienți că există un val de sancționare a fostei puteri, a tot ceea ce s-a întâmplat la PSD (...) Putem să mergem separat sau putem să mergem împreună să construim o alternativă puternică pentru anul 2024. Deciziile în acest sens vor fi luate în forurile statutare.”

În schimb, Călin Popescu Tăriceanu a avut un nou atac, la adresa social-democraților, pe care i-a acuzat de blat cu PNL.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2