Date companie
 
 
 
 

Alianța România Dreaptă și-a prezentat programul pentru campania electorală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Noiembrie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Romania, program, campanie, noiembrie, alianta, dreapta, scrutin, electorala, decembrie
 

"Repornește inima României!" este sloganul cu care Alianța România Dreaptă va intra în campania electorală, pe 9 noiembrie. Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că ținta ARD nu este o guvernare pentru privilegii, ci deblocarea situației din țară. Programul Alianței prevede creșterea salariului minim și reducerea cotei unice.

VASILE BLAGA, președinte PDL "Le-am prezentat și principalele preocupări ale noastre. Reducerea cotei unice la 12%, creșterea salariului minim la 850 de lei, la 1 ianuarie, la 1.000 de lei, de la 1 ianuarie 2015."

La rândul său, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu își dorește reducerea numărului de taxe sub 10, față de sutele de taxe percepute în acest moment.

MIHAI RĂZVAN UNGUREANU, președinte Forța Civică "Vă invit să stați de vorbă cu investitorii care încearcă să producă profit în România și toți se vor plange de numărul mare de taxe. Noi speram să oferim doar șapte taxe."

Un alt lider al Alianței, președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, susține în programul de guvernare aplicarea unui proiect care asigură supravegherea și instruirea elevilor, după terminarea programului școlar.

AURELIAN PAVELESCU, președinte PNȚCD "E vorba de programul "Școală după școală" care va fi finantat de stat. Efortul este de 120 de milioane de lei pe an."

Șef de campanie al Alianței România Dreaptă va fi liderul interimar al organizatiei PDL Bucuresti, Adriean Videanu, iar purtător de cuvânt a fost desemnat europarlamentarul Traian Ungureanu. Alianța România Dreapta și-a lansat luni cei 452 de candidați pentru scrutinul legislativ din 9 decembrie, iar marți își va prezenta programul de guvernare pentru după alegeri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2