Date companie
 
 
 
 

Anghel Iordănescu, lansat de UNPR în cursa pentru Primăria Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Aprilie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : primaria, candidat, unpr, anghel, capitalei, iordanescu
 

A cucerit Cupa Campionilor cu Steaua, în calitate de antrenor secund-jucător și a condus generația de aur pe locul 5 în lume, la mondialul american din '94, iar acum se pregătește să dribleze tot ce-i iese în cale pentru a lua Bucureștiul sub comandă. Este vorba despre fostul selecționer al României, Anghel Iordănescu, candidatul UNPR la Primăria Capitalei. Lansat oficial în cursa electorală, tata Puiu se laudă cu o echipă de profesioniști, care vor mătura gazonul din București astfel încât Capitala României să capete o față europeană.

ANGHEL IORDĂNESCU, candidat UNPR la Primăria Capitalei "Sunt foarte încrezător pentru că îmi amintesc că, cu ceva timp în urmă, bucureștenii mi-au mai dat un mandat, când conduceam echipa națională."

Celebru pentru credința sa în divinitate, după ce a sărutat icoanele pe banca tehnică în toate momentele tensionate ale carierei de selecționer, Anghel Iordănescu s-a declarat onorat de misiunea încredințată de UNPR. Bucureștean get-beget, Iordănescu a promis că va marca mai ales la capitolele curățenie și cinste, în folosul bucureștenilor. Principalii adversari pe care Anghel Iordanescu îi are în cursa pentru Primăria Capitalei sunt actualul primar, Sorin Oprescu - independent susținut de USL, Silviu Prigoana - PDL și Nicușor Dan - independent. PDL și UNPR ar fi trebuit să aibă candidați comuni, însă, în cele din urmă, au ales să meargă separat în alegerile locale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2