Date companie
 
 
 
 

Blaga, Ungureanu și Pavelescu au semnat pentru Alianța România Dreaptã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Septembrie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Romania, PDL, alegeri, blaga, republica, alianta, dreapta, pntcd, pavelescu, ungureanu, noua, protocol, forta, civica, neamtu
 

Alianța România Dreaptã, formata din Partidul Democrat Liberal, Forța Civică și Aripa Pavelescu a PNT-CD, a intrat oficial în cursa pentru alegerile din 9 decembrie. Coaliția partidelor de dreapta a fost înregistratã, duminică, la Biroul Electoral Central, dupã semnarea protocolului între formațiunile conduse de Vasile Blaga, Mihai Rãzvan Ungureanu și Aurelian Pavelescu.

VASILE BLAGA, președinte PDL "Îmi doresc un parcurs un parcurs corect al acestei construcții. Le mulțumesc celor doi președinți, domnul Ungureanu și Pavelescu, pentru înțelepciunea de care au dat dovadă pentru că nu este ușor să realizezi astfel de construcții."

AURELIAN PAVELESCU, președinte P.N.Ț.C.D. "Am convingerea că românii își vor îndrepta din ce în ce mai mult votul către noi și vor înțelege că USL este o construcție politică mincinoasă, ancorată în trecut."

MIHAI RĂZVAN UNGUREANU, președinte Forța Civică "Nu-mi doresc decât ca acest parteneriat să dureze și să câștige în beneficiul tuturor cetățenilor României. Pornim cu încredere, optimism, hotărâre, forță. Așa să ne ajute Dumnezeu!"

CEZAR PREDA, prim-vicepreședinte PDL "Iată e prima alianță care intră în bătălie pe 9 decembrie. Ne vom bate cu USL care a dovedit că nu vrea să guverneze pentru români și care a dovedit că vrea numai scandal."

Denumirea completă a alianței este "Alianța România Dreaptă", cu prescurtarea "ARD" și are ca siglă conturul stilizat al unei inimi, în interiorul căreia sunt înscrise inițialele "ARD". În Alianță este dorită și formațiunea Noua Republică, condusă de Mihail Neamțu. Acesta nu a putut semna protocolul Alianței România Dreaptă din cauza faptului că înregistrarea partidului la tribunal a fost contestată. Potrivit lui Vasile Blaga, formațiunea lui Neamțu va fi cooptată în Alianță după rezolvarea contestației.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2