Date companie
 
 
 
 

C. Ivan: Dăncilă, o țintă ușoară pentru politicieni mărunți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Octombrie 2019
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : guvern, motiune, reactie, Viorica Dancila, Catalin Ivan
 

Reacțiile după moțiunea de cenzură nu au întârziat să apară! Cătălin Ivan, candidatul Alternativei pentru Demnitate Națională la președinția României, susține că a fost mai degrabă o moțiune pusă în mișcare din rațiuni electorale și care nu convinge pe nimeni. Viorica Dăncilă, o rămășiță a regimului Dragnea, a fost o țintă ușoară pentru politicienii mărunți, consideră Cătălin Ivan. Candidatul ADN atrage însă atenția că, după căderea Guvernului, România intră într-o perioadă de criză politică majoră, pentru că, acum, există numeroase incertitudini.

De exemplu, cu ce program electoral vine noua majoritate de guvernare sau ce vor face noii guvernanți mai bun pentru români, cum le vor crește nivelul de trai, cum vor construi bugetul țării și cum vor demara ei marile lucrări de infrastructură? "Peste o lună de zile avem alegeri prezidențiale, iar întreaga agendă publică va fi de acum ocupată de certurile nesfârșite între cei care s-au unit din multe bucăți și bucățele în Parlament ca să dea jos Guvernul Dăncilă", mai spune candidatul ADN. În opinia lui Cătălin Ivan, întreaga clasă politică parlamentară este preocupată exclusiv de interese meschine, jocuri de culise și jocuri electorale. Cei păgubiți sunt în continuare românii, conchide tânărul politician.


C. Ivan: Dăncilă, o țintă ușoară pentru politicieni mărunți

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Analize în plin război ( 25 Februarie 2022 )

  Conflictul dintre Ucraina și Rusia nu se va opri aici, consideră conf. univ. dr. Alba Popescu, specialistă în geopolitică și studii de securitate.

 • Protest Greenpeace pentru Roșia Montană, în Piața Victoriei ( 7 Iulie 2021 )

  Protest, la ușa Guvernului! Membrii organizației de mediu Greenpeace au protestat, miercuri, în Piața Victoriei, față de posibila retragere a dosarului de înscriere în Patrimoniul UNESCO a sitului Roșia Montană.

 • O nouă moțiune de cenzură ( 23 Iunie 2021 )

  PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu! Prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu, speră ca, spre binele României, moțiunea să treacă.

 • Se scumpește carnea de porc ( 9 Iunie 2021 )

  Carnea de porc s-ar putea scumpi cu 25%, în lunile următoare, pe fondul scumpirii furajelor. Și asta deși se înregistrează un minimum istoric al valorii porcilor la poarta fermei. Avertismentul vine din partea...

 • Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, dezvinovățiri și acuzații ( 16 Aprilie 2021 )

  Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a avut, astăzi, o primă reacție după ce a fost demis de premierul Florin Cîțu. Într-o conferință de presă maraton, Voculescu a lansat numeroase acuzații la...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2